about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سافت‌بانک از تجهیزات نوکیا برای تکمیل کردن آزمایشات اولین خودرو متصل به 5G استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ از دید نوکیا ، نسل پنجم اینترنت همراه قابلیت این را خواهد داشت تا سرعت و ظرفیتی که وسایل حمل و نقل نسل بعدی برای ارتباط و تعامل امن نیاز دارند را فراهم کند. 

به تازگی  نوکیا اعلام کرد که شرکت سافت‌بانک (SoftBank) مورد حمایت آن‌ها است تا اولین آزمایش خودرو متصل به 5G در مرکز تحقیقات و توسعه هوندا (Honda) در شهر کامیکاوا‌گان ژاپن را انجام دهند.

یک شرکت ارتباطات فنلاندی در یک کنفرانس خبری اظهار داشت:

به عنوان بخشی از آزمایش‌ها، شرکت سافت‌بانک چهار مورد را بررسی کرد که شامل انتقال اطلاعات مکانی خودروهای اطراف تقاطع ها دید خوبی نداشتند، فرآیند شناسایی و اطلاع دادن از اشیائی که در حال افتادن روی جاده بودند و همچنین  استفاده و انتقال ویدیو کیفیت بالای 4K و تصاویری که از دوربین‌های داخل خودرو گرفته می‌شد بود.

جان هرینگتون، مدیر نوکیا ژاپن می‌گوید:

این آزمایش‌ها نشان می‌دهند که از تکنولوژی 5G با موفقیت، امنیت و به صورت موثر می‌توان در بازار خودروهای متصل به اینترنت استفاده کرد. ما منتظر تحقیقات بیشتری در این حوزه جذاب هستیم تا راه‌حل‌های ارتباطی 5G را وارد جاده‌ها کنیم.

همان‌طور که نوکیا می‌گوید، 5G قابلیت این را خواهد داشت تا سرعت و ظرفیت مورد نیاز برای ارتباط و تعامل امن و موثر خودروها در ارتباطات جاده‌ای نسل بعدی را فراهم کند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.