about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در جریان دیداری که علی عباسف، وزیر ارتباطات آذربایجان و رسیم الجایک (Rasim Ljaic)، معاون نخست‌وزیر صربستان، داشتند، مقامات این دو کشور تصمیم گرفتند که گروهی برای همکاری در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکیل دهند.
در اینجا باید در مورد علت همکاری آذربایجان و صربستان و رابطه‌ی این دو کشور با رژیم صهیونیستی توضیحاتی داد و علت این همکاری را در پیشینه‌ی روابط دیپلماتیک آن‌ها جستجو کرد. در زمان جنگ جهانی دوم، صرب‌ها از اشخاصی بودند که یهودیان منطقه‌ی بالکان را به سمت اردوگاه‌های نازی سوق می‌دادند. در نتیجه این کشور بعد از استقلال خود از یوگوسلاوی سابق، برای جلب‌توجه اسراییل و تفقد از یهودیان، با این رژیم رابطه‌ی دیپلماتیک برقرار کرد. از سوی دیگر آذربایجان از جمله کشورهایی است که فعالیت‌های که تأمین‌کننده‌ی نفت اسراییل است و یهودیان در این کشور به‌راحتی فعالیت‌های دینی خودشان را انجام می‌دهند. در جریان اشغال جزایر آذربایجان توسط ارمنستان، اسراییل با کمک به آذربایجان از این کشور جانب‌داری کرد. از سوی دیگر یکی از اهداف همکاری اسراییل با آذربایجان می‌تواند تضعیف روسیه و ایران به‌عنوان دو کشور مهم منطقه باشد که از اهداف غرب است. همچنین باید صربستان را نیز افزود که از جمله اولین کشورهای استقلال‌یافته‌ی یوگوسلاوی سابق است که موجودیت اسراییل را به رسمیت شناخت و حتی حاضر شد که جنگی علیه مسلمانان نیز راه بیندازد. اگر درگیری آذربایجان و ارمنستان را در فضای سایبر نیز به این مطالب اضافه کنیم می‌توان چنین نتیجه گرفت که ائتلاف اسراییل، آذربایجان و صربستان در فضای سایبر و فناوری اطلاعات، مثلثی را تشکیل می‌دهد که هدف از آن کنترل فعالیت‌های ایران است. به‌علاوه اینکه برخی از تحلیل گران معتقدند که آذربایجان بازار خو بی برای صنایع نظامی اسراییل است؛ لذا با توجه به فعالیت صنایع نظامی اسراییل در حوزه‌ی سایبری، می‌توان حدس زد که اسراییل از طریق آذربایجان، ابزار آفندی و پدافندی سایبر خود را علیه ایران می‌تواند به کار گیرد.

 

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.