about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

پلیس آمریکا با استفاده از یک ابزار طراحی شده توسط شرکتی فعال در خاک سرزمین های اشغالی فلسطین از دو سال قبل قادر به هک کردن تمامی گوشی های اندرویدی و انواع آیفون بوده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از فست کمپانی، اداره پلیس منطقه منهتن نیویورک با انعقاد قراردادی سه ساله با شرکت اسرائیلی Cellebrite به ارزش ۲۰۰ هزار دلار توانایی استخراج اطلاعات از گوشی های مجهز به دو سیستم عامل اندروید و iOS را به طور کامل به دست آورده است.

شرکت یادشده نرم افزاری به نام UFED Premium را طراحی کرده که هیچ محدودیتی برای هک کردن انواع گوشی های هوشمند ندارد. این نرم افزار علاوه بر استخراج داده ها قادر به باز کردن قفل گوشی های مختلف هم هست.

در سال های اخیر اپل و گوگل در تلاش بوده اند با ارتقای رمزگذاری سیستم عامل های خود جلوی سرقت اطلاعات کاربران خود و نقض حریم شخصی آنها را بگیرند. اما ظاهرا شرکت صهیونیستی Cellebrite از این دو غول فناوری جلوتر است.

Cellebrite تا به حال نام مشتریان خود را افشا نکرده، اما برخی رسانه ها از قرارداد ۳۰ میلیون دلاری اداره مهاجرت و گمرک آمریکا با آن برای استفاده از نرم افزار UFED خبر داده اند.

همچنین عربستان سعودی و امارات از مشتریان خدمات این شرکت صهیونیستی هستند.

تازه ترین ها
گوگل
1404/11/25 - 15:49- سایرفناوری ها

گوگل در روسیه ممنوع نمی‌شود

مقامات روسیه اعلام کردند که هیچ ممنوعیت و محدودیتی برای دسترسی به گوگل وجود ندارد.

آلمان
1404/11/25 - 14:56- اروپا

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اختیارات سایبری است

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اصلاحاتی برای گسترش اختیارات سایبری تهاجمی است.

استفاده
1404/11/25 - 14:21- آمریکا

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی کلود در حمله به ونزوئلا

ایالات متحده در حمله به ونزوئلا از مدل هوش مصنوعی کلود شرکت آنتروپیک استفاده کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.