about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

یک شرکت فناوری کوچک، در حال گسترش یک پلتفرم تحلیل داده است که ادعا می‌کند می‌تواند خریداران تسلیحات پنتاگون را با اطلاعات لازم برای مدیریت مؤثرتر بودجه تقریباً تریلیون دلاری وزارت دفاع تجهیز کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، شرکت آبویانت (Obviant) که در سال ۲۰۲۳ تأسیس شد، پلتفرم تدارکات دفاعی خود را به عنوان راهی برای کمک به هر دو طرف وزارت دفاع (DOD) و صنایع دفاعی توسعه داده است تا بهتر درک کنند پنتاگون چگونه پول خود را خرج می‌کند و اولویت‌های ذینفعان در کنگره و این وزارتخانه چیست.

پیمایش این سیستم معمولاً به معنای بررسی هزاران صفحه از فایل‌های پی دی اف (PDF) درخواست بودجه وزارت دفاع، ردیابی اصلاحات کنگره از طریق کمیته‌های متعدد و در چرخه مالی سال ۲۰۲۶، پیگیری وضعیت لایحه تطبیق بودجه ۱۵۰ میلیارد دلاری است.

برندان کارپ، بنیانگذار و مدیرعامل آبویانت، در مصاحبه‌ای به خبرگزاری دیفنس نیوز (Defense News) گفت:

هیچ منبع حقیقت‌یابی یا نقشه‌ای برای این کار وجود ندارد. تمام این اطلاعات فقط انبوهی از منابع ساختاریافته و بدون ساختار هستند.

روز سه‌شنبه، آبویانت اعلام کرد که ۷ میلیون دلار سرمایه اولیه جذب کرده که از آن برای افزایش قابلیت‌های پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی و در دسترس قرار دادن آن برای کاربران بیشتر استفاده خواهد کرد.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد:

با این سرمایه‌گذاری اخیر، آبویانت تیم خود را گسترش خواهد داد، قابلیت‌های هوش مصنوعی پلتفرم خود را ارتقا خواهد داد و پایگاه مشتریان خود را گسترش می‌دهد تا نحوه تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر شرکت‌ها، سرمایه‌گذاران و رهبران دولتی در بخش دفاعی را متحول کند.

این دور سرمایه‌گذاری توسط شیلد کپیتال (Shield Capital) رهبری شد؛ یک شرکت سرمایه‌گذاری که توسط کارشناسان سابق وزارت دفاع و صنایع دفاعی مدیریت می‌شود و بر شرکت‌های نوپا در حوزه‌های هوش مصنوعی، خودمختاری، سایبری و فضایی متمرکز است.

کارپ و تیمش سال گذشته پلتفرم خود را راه‌اندازی کردند و چند گروه اصلی مشتری را هدف قرار داده‌اند:

- سرمایه‌گذارانی که می‌خواهند بدانند وزارت دفاع روی چه حوزه‌هایی تمرکز دارد
- شرکت‌هایی که می‌خواهند به ارتش فروش داشته باشند
- کارکنان کنگره که اولویت‌های بودجه‌ای وزارت دفاع را ردیابی می‌کنند
- دفاتر برنامه‌ریزی و رهبران تدارکات در پنتاگون که می‌خواهند فناوری را به میدان ببرند

کارپ می‌گوید آبویانت برای همه این کاربران، داده‌ها را از اسناد بودجه منبع باز، اعتبارات و اعلامیه‌های قرارداد و همچنین هر داده منحصربه‌فرد مشتری استخراج کرده و ارتباطات مشترک را در آن می‌یابد.

این شرکت اطلاعاتی درباره میزان سرمایه‌گذاری وزارت دفاع در قابلیت‌های خاص یا استفاده از ابزارهای خاص قراردادی ارائه می‌دهد.

همچنین می‌تواند روندها را ردیابی کند، مانند اینکه آیا گفتار عمومی وزارت دفاع با هزینه‌های واقعی آن مطابقت دارد یا خیر.

این شرکت در سال‌های اولیه خود موفقیت‌هایی داشته و اخیراً اولین قراردادهای دولتی خود را با چند سازمان نوآوری وزارت دفاع منعقد کرده که کارپ گفت هنوز نمی‌تواند جزئیات آن‌ها را فاش کند.

همزمان با درخواست قانونگذاران برای اصلاح سیستم تدارکات دفاعی و تلاش پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، برای سرعت و کارایی بیشتر در فرآیند خرید تسلیحات، کارپ معتقد است شرکت او می‌تواند در تسریع پیشرفت در این زمینه‌ها نقش داشته باشد.

او اظهار کرد:

احساس می‌کنیم می‌توانیم در این فرآیند نقش یک شتاب‌دهنده را ایفا کنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

رونمایی
1404/09/10 - 20:56- آسیا

رونمایی از طرح ارتقاء امنیت سایبری در پاکستان

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاکستان از طرح ارتقاء امنیت سایبری و پیش‌نویس اولین قانون جامع امنیت سایبری خبر داد.

تک
1404/09/10 - 20:41- اروپا

تک مرحله‌ای بودن جرایم سایبری نواجوانان در هلند

یک مطالعه هلندی نشان داده که جرایم سایبری نوجوانان عمدتاً فقط یک مرحله است.