about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

عربستان سعودی در مورد آسیب‌پذیری‌های موجود در مرورگر کروم هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عربستان سعودی در مورد آسیب‌پذیری‌هایی هشدار داد که باعث ایجاد تهدید امنیتی در مرورگر گوگل کروم می‌شوند.

مرکز ملی امنیت سایبری عربستان در بیانیه‌ای گفت :

«مهاجم می‌تواند از این آسیب‌پذیری‌ها سوءاستفاده و نرم‌افزار مخرب را اجرا کند و مکانیسم حفاظت از مرورگر را دور بزند.»

به گفته این سازمان سعودی، گوگل یک به‌روزرسانی را برای نمایش برخی آسیب‌پذیری‌ها در مرورگر کروم ویندوز، مک (Mac) و سیستم‌های لینوکس (Linux) منتشر کرد.

این مرکز به کاربران مرورگر توصیه کرد تا نسخه خود را به «106.0.5249.61/62» به‌روزرسانی کنند؛ گوگل درخصوص اهمیت به‌روزرسانی‌ها در وب‌سایت خود مطالبی را منتشر کرد.

مرکز ملی امنیت سایبری عربستان در مورد شکاف‌های امنیتی در برنامه تلفن همراه واتس‌آپ نیز هشدار داد.

کارشناسان معتقدند که عربستان سعودی یکی از کشورهایی است که با بیشترین حملات سایبری مواجه است؛ و براساس داده‌های شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky)، این کشور در سال 2021 شاهد افزایش 19 درصدی حملات سایبری بود.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.