about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

سریلانکا نسبت به استخدام خارجی و کلاهبرداری‌های فیشینگ بسته وارداتی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک مرکزی سریلانکا (CBSL) نسبت به کلاهبرداری‌های فیشینگ، که در آن اطلاعات شخصی به بهانه ارائه مشاغل خارجی یا بسته‌های وارداتی به سرقت می‌رود، هشدار داد.

بسیاری از سریلانکایی‌ها پس از سقوط ارز در 2 سال هدف‌گذاری نادرست نرخ‌های بهره و کنترل واردات، به دنبال کار خارجی هستند، مانند دوستان و اقوامشان که در دوران اقتصاد بسته دهه 1970 بسته‌های غذا را ارسال می‌کردند.

بانک مرکزی سریلانکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که در چند وقت اخیر، افزایش سریع تعداد شکایات ثبت شده از سوی اشخاص متضرر در رابطه با کلاهبرداری از افراد با ارائه اطلاعات نادرست از طریق تماس‌های تلفنی، پیام‌های متنی، پیام‌های الکترونیکی و شبکه‌های اجتماعی جعلی مشاهده شده است. مهاجمان قول می‌دهند که قربانیان را به سمت مشاغل خارجی هدایت کنند یا از آنها می‌خواهند برای دریافت بسته‌های حاوی کالاهای ارزشمند مختلف، عوارض گمرکی بپردازند.

کلاهبرداران ممکن است شماره شناسایی شخصی (PIN)، ارزش‌های تأیید کارت (CVV) مورد استفاده برای احراز هویت، گذرواژه‌های یک‌بار مصرف (OTP) مورد استفاده برای احراز هویت تراکنش‌ها و شناسه‌های کاربر، گذرواژه‌ها و گذرواژه‌های یک‌بار مصرف مورد استفاده در بانکداری تلفن همراه/بانکداری اینترنتی را درخواست کنند.

واحد اطلاعات مالی(FIU)  بانک مرکزی سریلانکا به مردم نسبت به اشتراک اطلاعات محرمانه با هر شخص ثالث هشدار داد و گفت که باید مراقب این گونه کلاهبرداری‌ها باشند.

در بیانیه بانک آمده است که چنین اطلاعات شخصی می‌تواند برای قربانی کردن سایر اعضای خانواده و دوستان نزدیک نیز مورد استفاده قرار گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.