about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

افزایش نظافت آنلاین و جرایم سایبری در انگلستان بسیار نگران کننده توصیف شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به والدین و افرادی که با کودکان کار در انگلستان می‌کنند به زودی راهنمایی‌های جدیدی برای کمک به تشخیص «پرچم‌های قرمز» کودکان در فضای مجازی که مورد آزار قرار می‌گیرند، ارائه می‌شود.

اعضای شورای شهر در نشست شورای برادفورد، انگلیس، نسبت به افزایش نگران کننده جرایم سایبری مربوط به کودکان و بزرگسالان آسیب‌پذیر صحبت کردند.

آنها شنیده‌اند که دنیای آنلاین دنیایی است که نسل‌های قدیمی‌تر ممکن است با آن ناآشنا باشند؛ اما مهم این بود که والدین، معلمان و مددکاران اجتماعی بتوانند تشخیص دهند که آیا یک کودک در فضای مجازی مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.

در اولین جلسه شورا در سال جدید، به‌روزرسانی مشارکت حفاظت از کودکان منطقه برادفورد در مورد اقداماتی که برای محافظت از جوانان آسیب‌پذیر انجام می‌شد، ارائه شد؛ این موضوع به کار تیم سایبری پلیس یورکشایر غربی اشاره داشت که در سال 2015 برای مقابله با افرادی که کودکان را به صورت آنلاین هدف قرار می‌دهند، راه‌اندازی شد. این تیم تنها در سال گذشته با 220 متخلف در برادفورد برخورد کرده است.

در گزارش شورا آمده است که این موضوع زمانی که منطقه در قرنطینه فزاینده‌ای به دلیل کووید-19 بود، که در آن کودکان ایزوله شده در خانه در معرض خطر بیشتری برای هدف قرار گرفتن آنلاین قرار گرفتند، افزایش یافت.

بنیانگذار «Empowering Minds» گفت که مداخله زودهنگام با افزایش نظافت آنلاین در بحبوحه کووید حیاتی است.

سوزان هینچکلیف (Susan Hinchcliffe)، رهبر شورای برادفورد پس از شنیدن این گزارش اظهار داشت :

«من نگران افزایش جرایم سایبری هستم. واقعاً نگران کننده است.»

هِدِر ویلسون (Heather Wilson)، از اعضای خدمات جوانان برادفورد، گفت :

«دنیای آنلاینی وجود دارد که برای بسیاری از مردم قابل درک نیست. شما چیزهایی مانند جعبه‌های غارت دارید که می‌تواند منجر به استثمار مالی افراد شود و جوانان می‌توانند به صورت آنلاین با مردم دوست شوند. این دنیایی است که برای بسیاری از مردم ناشناخته است، بنابراین آنها نمی‌دانند چگونه پرچم‌های قرمز را تشخیص دهند. این تیم اخیراً آموزش‌هایی را راه‌اندازی کرده‌اند تا به مردم اجازه دهند نشانه‌های سوءاستفاده مجرمانه از جوانان را تشخیص دهند.»

به گفته کارشناسان، به زودی آموزش‌های مشابهی برای کمک به افراد در تشخیص نشانه‌هایی که نشان می‌دهد جوان‌ها به صورت آنلاین مورد نظافت یا استثمار قرار می‌گیرند، اجرا خواهد شد.

هینچکلیف خاطرنشان کرد :

«این برای والدین نگران کننده است؛ این دنیایی است که آنها با آن بزرگ نشده‌اند. اکنون می‌توانید از طریق بازی‌ها به صورت آنلاین دوستان پیدا کنید، اما نمی‌دانید این افراد واقعا چه کسانی هستند. فکر کردن به این موضوع برای والدین ترسناک است.»

مشاور سو دافی (Sue Duffy)، دارنده پورتفولیو برای کودکان و خانواده ها، توضیح داد که این موضوع باعث نگرانی است. وی افزود که به عنوان یک فرد مسن در بسیاری از نگرانی‌های والدین سهیم است.

اعضا شنیده‌اند که مؤسسه خیریه کودکان بارناردو دستورالعمل ملی صادر کرده تا به مردم کمک کند نشانه‌هایی را که نشان می‌دهد جوانان در فضای مجازی مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، شناسایی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.