about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، توافقی که برای برداشتن تحریم‌ها از ایران اتفاق افتاد این نگرانی را برای حزب جمهوری‌خواه آمریکا به وجود آورد که بهبود وضعیت اقتصادی و مالی ایران می‌تواند لزوماً منجر به جهش در تلاش‌های جنگ سایبری ایران شود.
ریچارد بر (Richard Burr)، رئیس کمیته‌ی منتخب اطلاعات سنا و سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای شمالی، گفت: «من گمان می‌کنم که برداشتن تحریم‌ها موجب تحریک آن‌ها برای حمایت بیشتر از تروریسم می‌شود.» متخصصین سایبری چندین ماه است که از تسریع برنامه‌ی سایبری ایران بعد از توافقات هسته‌ای اعلام نگرانی می‌کنند. برخی کارشناسان حتی ادعا کردند که ایران به شبکه‌های مهم و حساس بیش از ده‌ها کشور ازجمله آمریکا نفوذ کرده است. بسیاری بر این باورند که توافقات موفق هسته‌ای به جنگجویان سایبری ایران این انگیزه را می‌دهد که از خشم خود نسبت به آمریکا چشم‌پوشی کنند؛ اما عده‌ای از آن‌ها معتقدند که توافق هسته‌ای می‌تواند تقویت اقتصاد ایران و درنتیجه بهبود فناوری و آموزش افراد شود و از این طریق ایرانی‌ها بتوانند به یک قدرت سایبری بزرگ تبدیل شوند. همچنین برخی از محققان امنیتی تصریح کرده‌اند که در جریان مذاکرات، حملات ایرانیان به بخش‌های دولتی و خصوصی آمریکا با افت شدیدی مواجه شده بود.
جف باردین (Jeff Bardin)، مدیر ارشد جمع‌آوری اطلاعات شرکت داده‌های سایبری ترداستون 71 (Treadstone71)، نیز گفت: «[این مذاکرات] ایران را برای مدتی به عقب خواهد نشاند. من گمان نمی‌کنم که چیز بزرگی آمریکا را تهدید کند.»
سوزان کالینز (Susan Collins)، یکی دیگر از سناتورهای آمریکایی، گفت: «[توافق هسته‌ای و تقویت قدرت سایبری ایران] می‌تواند درست باشد، این مطلب جای سؤال دارد. ایران در کنار چین و روسیه، بیشترین عاملان حملات سایبری هستند.»
پیش‌تر رسانه‌های غربی مدعی شده بودند ایران طی سال‌های اخیر بر تقویت برنامه‌ی سایبری خود تمرکز کرده است تا یکی از پنج قدرت اول سایبری دنیا تبدیل شده و در ردیف چین و روسیه قرار گیرد.
جان مک کین (John McCain)، رئیس کمیته‌ی خدمات ارتش در سنا نیز اظهار داشت: «[ایران برای ما] نگران‌کننده است؛ اما سطح پیچیدگی آن‌ها در سایبر هم‌سطح چین و روسیه نیست ولی یقیناً یک مسئله‌ی مهم است. بیشتر قانون‌گذاران، گفته‌اند که اکنون دستیابی به سلاح هسته‌ای برای ایران یک‌راه رسیدن به قدرت است.» برخی نیز گفته‌اند که اثر بالقوه‌ی توافق هسته‌ای بر برنامه‌ی سایبری ایران بعید است که توافق را از مسیر خود خارج کند.
در بعضی گزارش‌ها آمده است که هنوز معلوم نیست این توافق بر روی دفاع سایبری اسرائیل چه تأثیری دارد. جمله‌ای که مکرر در گزارش‌ها ذکر می‌شود این است که ایران بعد از حمله‌ی استاکس‌نت ظرفیت‌های سایبری خود را افزایش داده است.

 

تازه ترین ها

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.

انویدیا،
1404/04/12 - 20:59- سایرفناوری ها

انویدیا، ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان

انویدیا در آستانه تبدیل‌شدن به ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان است.

محکومیت
1404/04/12 - 20:35- سایرفناوری ها

محکومیت گوگل در یک دعوای گروهی

گوگل در یک دعوای گروهی مربوط به داده‌های تلفن همراه، به پرداخت ۳۱۴ میلیون دلار جریمه محکوم شد.