about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارکنان بانک‌ها در هک سیستم‌های اطلاعاتی بانکی روسیه نقش گسترده‌ای دارند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های محققان شرکت ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری آرتی‌ام گروپ (RTM Group) نشان می‌دهد در سال 2021 کارکنان بانک‌ها و عوامل درون‌سازمانی حدود یک‌سوم هک سیستم‌های اطلاعاتی مؤسسات اعتباری را رقم‌زده‌اند و در سال 2022 شمار نفوذهای داخلی در بانک‌ها به 50% افزایش خواهد یافت.

بر طبق گزارش این شرکت روس، سرقت‌هایی که امسال با مشارکت مهاجمان خارجی انجام‌شده از 15% به 3% کاهش‌یافته است. این در حالی است که شمار رخدادهایی که عامل ایجاد آن‌ها کارکنان داخلی بانک‌ها هستند، همچون نشت داخلی اطلاعات، سهل‌انگاری‌ها و مشارکت در طرح‌های کلاه‌برداری رو به افزایش است. بر اساس پیش‌بینی کارشناسان آرتی‌ام گروپ، سهم کل کلاه‌برداری‌های داخلی در بانک‌ها از 30% در سال 2021 به 50% در سال 2022 خواهد رسید.

آرتی‌ام گروپ گزارش می‌دهد قبلاً مشارکت اینسایدرها و عوامل درون‌سازمانی در رخدادهای سایبری به این اندازه نبوده و این مسئله با پیچیده‌تر شدن هک‌های خارجی و رشد فزاینده قیمت داده‌های داخلی مرتبط است. در این میان، هدف اصلی مهاجمان، حساب‌های شرکت‌ها، مشتریان و هرگونه اطلاعات مربوط به آن‌ها و اسناد و مکاتبات داخلی است. 

محققان شرکت اینفوواچ نیز معتقدند دورکاری کارکنان در دوره پاندمی کرونا ویروس در نشت اطلاعات مشتریان شرکت‌ها بی‌تأثیر نبوده است، چراکه کارکنان از سیستم‌های امنیتی قدرتمندی برخوردار نبودند. در زمان دورکاری، کارمندان شرکت‌ها از رایانه‌های شخصی و مسیریاب‌های ناامن استفاده کرده‌اند که منجر به لو رفتن اطلاعات شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.