about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

هکرهای روسی به سیستم‌های کامپیوتری افسران مجری قانون و سرویس ارتباطات ویژه دولتی اوکراین حمله کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یوری شیهول (Yurii Shchyhol)، رئیس سرویس ارتباطات ویژه دولتی اوکراین در مصاحبه با رویترز ادعا کرد که جاسوسان روسی از هکرها برای حمله به سیستم‌های رایانه‌ای سازمان‌های مجری قانون در اوکراین با هدف شناسایی و به دست آوردن شواهد مرتبط با جنایات جنگی استفاده می‌کنند.

وی افزود هکرهایی که با آژانس‌های اطلاعاتی خارجی، داخلی و نظامی روسیه همکاری می‌کنند، کمپین‌های نفوذ دیجیتالی را در دفتر دادستانی کل اوکراین و ادارات مستند جنایات جنگی افزایش داده‌اند؛ 

به گفته محققان، فعالیت هکرها از تمرکز بر تأسیسات انرژی به سمت نهادهای مجری قانون که قبلاً چندان مورد هدف قرار نمی‌گرفتند، تغییر کرده است؛ این تغییر به سمت دادگاه‌ها، دادستان‌ها و واحدهای مجری قانون نشان می‌دهد که هکرها در حال جمع‌آوری شواهدی درباره جنایات جنگی روسیه در اوکراین هستند.

شیهول اظهار داشت :

«گروه‌هایی که ما شناسایی کرده‌ایم، بخشی از آژانس‌های سرویس امنیت فدرال (FSB) و سازمان اصلی اطلاعات روسیه (GRU) هستند. هکرها سعی کردند اطلاعاتی را در مورد شهروندان روسی دستگیر شده در اوکراین جمع‌آوری کنند تا به این افراد در اجتناب از تعقیب قضایی کمک کنند و آنها را به روسیه بازگردانند.»

وی با اشاره به نگرانی‌های امنیتی مدعی شد که تعداد حوادث امنیت سایبری مستند در 6 ماهه اول سال جاری 123 درصد نسبت به نیمه دوم سال 2022 افزایش یافته است؛ و هکرهای روسی با هدف قرار دادن سازمان‌های دولتی سعی می‌کنند به سرورهای ایمیل آنها دسترسی یابند.

همچنین کارشناسان معتقدند شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد هکرهای روسی به دوربین‌های نظارت خصوصی در اوکراین برای نظارت بر نتایج حملات موشکی و پهپادهای دوربرد دسترسی پیدا کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.