about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ به سامانه ایزوله

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، اطلاعات حساس موجود در شبکه سامانه‌های ایزوله (Air-Gapped) توسط لامپ به سرقت می‌رود.

بر اساس گزارش محققان امنیتی، ارتباط میان کنترلر و لامپ‌ها در سامانه‌های ایزوله، رمز نشده است؛ به همین دلیل به هکرها این امکان را می‌دهد تا پروتکل ارتباطی را شنود کنند. محققان امنیتی توانسته‌اند با استفاده از لامپ تولیدی دو شرکت، داده را به 100 متر دورتر منتقل کنند.

اگر هکرها به شبکه داخلی لامپ‌ها دسترسی پیدا کنند، می‌توانند با هک این لامپ‌ها، سیگنال‌هایی را تولید کنند که توسط چشم غیرمسلح قابل‌مشاهده نیست. هکرها می‌توانند از هر لامپ حدود 256 شدت مختلف نور را تولید کنند.

 

محققان امنیتی از دریافت‌کننده نمایش داده‌شده در شکل زیر استفاده می‌کنند تا این سیگنال‌ها را از راه دور دریافت کنند.

 

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.