about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

نشت بیش از ۲ میلیون رکورد برنامه mSpy

بیش از ۲ میلیون رکورد جاسوس‌افزار تجاری mSpy که شامل اطلاعات خرید نرم‌افزار، نام‌کاربری‌های iCloud و توکن‌های احرازهویت هستند، افشا شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بنظر می‌رسد که اطلاعات بدست آمده از یک پایگاه‌داده ناامن بدست آمده‌اند که به پژوهشگران امنیتی اجازه می‌دهد تا بتوانند میلیون‌ها رکورد را از آن استخراج کنند.
برنامه mSpy پلت‌فرمی است که به والدین اجازه می‌دهد تا بر فرزندان خود نظارت کنند. این برنامه نظارت بر واتساپ، اسنپ‌چت، فیسبوک و سایر برنامه‌های پیامرسان را فراهم می‌کند و همچنین ردیابی تماس‌ها، SMS و داده‌های GPS را امکان‌پذیر می‌کند.
این برنامه در سال ۲۰۱۵ نیز داده‌های کاربران را افشا کرده بود. نشت جدید اتفاق افتاده بدلیل نقص در پایگاه داده و مربوط به اطلاعات کاربران اندرویدی و iOS این برنامه است که آن‌را در ۶ ماه گذشته خریداری و یا از آن استفاده کرده‌اند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.