about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نشت اطلاعات واکسن فایزر

اطلاعات واکسن شرکت دارویی فایزر آمریکا به سرقت رفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آژانس دارویی اروپا (EMA) که مسئول ارزیابی داروها و واکسن‌ها در اتحادیه اروپا است، ساعاتی قبل اعلام کرد که هدف حمله سایبری قرارگرفته است.

شرکت آمریکایی Pfizer و شریک آلمانی آن BioNTech گفتند که آژانس دارویی اروپا به آن‌ها اطلاع داده که این آژانس هدف حمله سایبری قرارگرفته و برخی از اسناد مربوط به واکسن این دو شرکت که در دست آژانس بوده به سرقت رفته است.

مسئولین این دو شرکت ساعاتی پیش گفتند ما اعتقادداریم اطلاعات شخصی شرکت‌کنندگان در این مرحله از آزمایش در این حمله سایبری به خطر نیفتاده و همچنین آژانس دارویی اروپا اطمینان داده که حمله سایبری اخیر هیچ تأثیری بر جدول زمانی این آژانس برای بررسی واکسن این دو شرکت نخواهد داشت.

اینکه کدام گروه، در چه زمانی و چگونه این حمله را انجام داده‌اند و آیا اطلاعات دیگری به سرقت رفته هنوز مشخص نیست.
کارشناسان معتقدند این اسناد می‌توانند برای کشورهایی که به‌شدت دنبال تولید واکسن کرونا هستند ارزشمند باشند.

مارک راجرز بنیان‌گذار یکی از گروه‌های داوطلبِ مبارزه با نشت اطلاعات واکسن کرونا در این خصوص گفت:

وقتی صحبت از داده‌های ارسالی به این نوع نهادهای نظارتی می‌شود، ما در مورد اطلاعات محرمانه واکسن و مکانیسم عملکرد آن، کارایی آن، خطرات و عوارض جانبی احتمالی شناخته‌شده و سایر جنبه‌های منحصربه‌فرد مانند دستورالعمل‌های مربوطه صحبت می‌کنیم.

وی با اشاره به این‌که فرمول‌ها و محصولات دارویی ممکن است بیشتر از این هدف حملات سایبری قرار بگیرند، افزود:

همچنین این اطلاعات می‌تواند شامل جزئیاتی درباره تهیه‌کنندگان و توزیع‌کنندگان واکسن کرونا باشد که به‌طور بالقوه سطح حملات سایبری به واکسن کرونا را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

مسئولین این دو شرکت در ادامه افزودند:

در این حادثه هیچ‌یک از سیستم‌های شرکت Pfizer یا BioNTech نقض نشده‌اند و در مورد این موضوع که هویت شرکت‌کنندگان در این مطالعه از طریق نشت اطلاعاتی اخیر قابل‌شناسایی است یا نه چیزی نمی‌دانند.

مسئولین این دو شرکت از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کردند.

شرکت های یاد شده از اصلی‌ترین تولیدکنندگان واکسن در رقابت جهانی برای تولید واکسن کرونا هستند و واکسن تولیدی آن‌ها در حال حاضر در انگلیس استفاده می‌شود.

آژانس دارویی اروپا بیان داشته گرچه ممکن است برنامه‌های این آژانس تغییر کند؛ اما بررسی واکسن این دو شرکت را تا 29 دسامبر تکمیل خواهد کرد.

این آژانس در بیانیه خود در خصوص جزئیات حمله خاطرنشان کرد:

ازآنجاکه نهادهای قانونی در حال تکمیل تحقیقات هستند، ما نمی‌توانیم جزئیات بیشتری در مورد این حمله ارائه دهیم.

مقامات امنیت سایبری و اجرایی آمریکا نیز از اظهارنظر دراین‌باره خودداری کردند.

مارک راجرز که معاون شرکت امنیتی اوکتا (Okta) نیز هست، در ادامه اظهارات خود چنین عنوان کرد:

اطلاعات مربوط به واکس کرونا مانند طلا هستند و ارزش دسترسی به این اطلاعات به‌طور قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.