about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

نخستین آیفون ۵G در سال ۲۰۲۱ عرضه می‌شود

همشهری آنلاین: گفته می‌شد اولین آیفون ۵G در سال ۲۰۲۰ عرضه می‌شود که ظاهراً برای بهره‌گیری از این گجت باید زمان بیشتری منتظر بمانیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ طبق جدیدترین گزارش منتشر شده، برای استفاده از آیفون ۵G باید تا سال ۲۰۲۱ منتظر بمانیم. به نظر می‌رسد این مشکل به خاطر چالش‌های مربوط به تأمین مودم‌های ۵G پدید آمده که دلیل آن هم به عوامل مختلفی برمی‌گردد.

همچنین ظاهراً مودم‌های ۵G شرکت اینتل برای آیفون‌های ۲۰۲۰ آماده نخواهند شد و در این گزارش آمده که اپل تمایل چندانی به استفاده از مودم‌های سامسونگ و مدیاتک ندارد. با توجه به این شرایط، اپل برای آیفون‌های ۲۰۲۰ یا باید از مودم‌های اختصاصی استفاده کند یا اینکه عرضه آیفون ۵G را یک سال عقب بیندازد.

روی هم رفته، این اولین باری نیست که اپل برای روی آوردن به تکنولوژی جدید با طمأنینه عمل می‌کند و به‌عنوان‌مثال می‌توانیم به تکنولوژی ۴G هم اشاره کنیم که شاهد رویکرد مشابه اپل بودیم.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.