about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت سونیک وال از تحت الشعاع قرار گرفتن محصولات خود توسط باگ Y2K22 خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت سونیک وال تحت الشعاع قرار گرفتن دستگاه امنیت ایمیل و محصولات دیوار آتش خود توسط باگ Y2K22 را تایید کرد. ظاهرا این باگ از 1 ژانویه 2022 باعث ایجاد اختلال در به روز سانی لاگ و اسپم باکس شده است.

طبق گفته سونیک وال، کاربران و ادمین های ایمیل دیگر نمی توانند بر روی سیستم های آلوده به اسپم باکس یا ایمیل های جدید دریافتی خود دسترسی پیدا کنند. 

آن ها همچنین نمی توانند با استفاده از لاگ های پیام ها به ایمیل ها دسترسی پیدا کنند چون آن ها دیگر قابلیت به روز رسانی ندارند. 

این شرکت 2 ژانویه آپدیت هایی را برای نمونه های این چنینی در اروپا و آمریکای شمالی منتشر کرد. 

سونیک وال اصلاحاتی را نیز در دستگاه Email Security (امنیت ایمیل) محلی (ES 10.0.15) و قابلیت ضد اسپم جانک استور فایر وال ها (Junk Store 7.6.9) منتشر کرد.

سونیک وال تنها شرکتی نیست که مورد هدف باگ Y2K22 قرار گرفته است. شرکت های هوندا و مایکوسافت نیز پیش از این، مورد هدف باگ نام برده قرار گرفته اند. 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/08/27 - 09:26- آسیا

همکاری گوگل و آژانس امنیت سایبری سنگاپور

گوگل و آژانس امنیت سایبری سنگاپور برای استفاده از هوش مصنوعی با هدف تقویت دفاع سایبری مشارکت کردند.

آنلاین
1404/08/27 - 09:06- آفریقا

آنلاین شدن مجدد وب‌سایت‌های دولتی کنیا پس از حمله سایبری

وب‌سایت‌های دولتی کنیا پس از هک شدن صفحات توسط هکرها با پیام‌های نژادپرستانه، دوباره آنلاین شدند.

فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.