about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

موردی دیگر از سرقت گسترده اطلاعات در ترکیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکری که ادعا می‌کند به گروه هکری "ناشناس" وابسته است، با انتشار ویدئویی در یوتیوب، مدعی شده است که سامانه‌های اطلاعات پزشکی ترکیه را هدف قرار داده و حجم بالایی از اطلاعات را از سرورهای آن به سرقت برده است. در این ویدئو، فردی که ماسک معروف گای فاکس (نماد گروه هکری "ناشناس") را بر چهره دارد، عنوان می‌کند که این کار را به تلافی هک دو بیمارستان در آمریکا انجام داده است.
اما واکنش حساب‌های کاربری گروه "ناشناس" در شبکه توییتر، در اصل دخالت این گروه هکری، در انجام چنین عملیاتی، تردید ایجاد کرده است. شبکه‌های توییتر منتسب به این گروه، مدعی شدند که هیچ‌گونه عملیات هکری را، طی چند روز گذشته انجام نداده‌اند که منجر به سرقت اطلاعات، آن‌هم مربوط به شهروندان ترکیه‌ای شده باشد. این در حالی است که اطلاعات مورد ادعای هکر، هم‌اکنون در اینترنت، قابل دسترسی است.
کارشناسان امنیتی، مدعی هستند، از آنجایی که اطلاعات موجود در اینترنت، حاوی موارد شخصی افراد، از جمله اطلاعات مربوط به بیماری‌های نادر است، ازاین‌رو این اطلاعات بسیار مهم و حیاتی هستند و حتی ممکن است به قیمت جان بیماران تمام شود و کارشناسان امنیتی، باید هر چه سریع‌تر راهکاری برای حذف و جمع‌آوری این اطلاعات از اینترنت، پیدا کنند. پیش‌تر، یک هکر ترک ادعا کرده بود که سامانه‌های دو بیمارستان را در آمریکا، به وسیله باج افزارها هدف قرار داده‌اند، گرچه برخی کارشناسان در صحت چنین ادعاهایی، ابراز تردید کردند.
این اولین بار نیست که سرورهای حاوی اطلاعات حیاتی شهروندان ترک، مورد تهاجم هکرها قرار گرفته و اطلاعات آن‌ها به سرقت می‌رود. چند وقت پیش نیز، خبری در رسانه‌های جهان منتشر شد که از سرقت اطلاعات حدود 50 میلیون شهروند ترک و فروش آن در فضای اینترنت حکایت می‌کرد؛ موضوعی که توانایی دولت ترکیه در حفظ حریم خصوصی شهروندانش را زیر سؤال برده و انتقاد مردم و کارشناسان امنیتی را به همراه داشته است.

 

تازه ترین ها
مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

افزایش
1404/06/01 - 10:17- آسیا

افزایش مقابله با رادیکالیسم آنلاین در اندونزی

آژانس مبارزه با تروریسم اندونزی در حال تقویت سیستم‌هایی برای افزایش تلاش‌های مردمی برای مقابله با رادیکالیسم آنلاین است.

گوگل
1404/06/01 - 09:48- هوش مصنوعي

گوگل و ناسا «پزشک هوش مصنوعی» را به کمک فضانوردان فرستادند

گوگل و ناسا پزشک مبتنی بر هوش مصنوعی به همراه فضانوردان اعزام می‌کنند. این فناوری پیشرفته می‌تواند تشخیص و درمان مشکلات پزشکی در فضا را امکان‌پذیر کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.