about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گوگل حتی استفاده از ربات‌ هوش مصنوعی تولید خودش را برای کارمندان ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ گوگل در اقدامی برای اولویت دادن به امنیت و محافظت از اطلاعات حساس، راه اپل و سامسونگ را در ممنوعیت استفاده داخلی از چت ربات‌های هوش مصنوعی از جمله ربات هوش مصنوعی خود یعنی "Bard" دنبال کرده است.

هدف گوگل از این اقدام اولویت دادن به امنیت و محافظت از داده‌های محرمانه از نشت احتمالی است و طبق گزارش ها، اپلیکیشن Bard گوگل نیز مشمول این ممنوعیت داخلی می‌شود.

براساس این گزارش، گوگل از مهندسان خود خواسته است که از استفاده مستقیم از کد‌های رایانه‌ای تولید شده توسط ربات‌های چت خودداری کنند.

این گزارش خاطرنشان کرده که تحقیقات نشان داده است هوش مصنوعی می‌تواند داده‌های دریافت شده در طول آموزش را رونویسی کند که این می‌تواند خطر افشای اطلاعات غیرمجاز را به همراه داشته باشد.

این اقدام گوگل منعکس کننده یک روند صنعتی گسترده‌تر برای اتخاذ تدابیر امنیتی مربوط به چت بات‌های هوشمند است، به گونه‌ای که بسیاری از شرکت‌های بزرگ دیگر از جمله سامسونگ، آمازون و اپل اقدامات مشابهی را انجام داده اند.

در ماه مارس سال جاری، ایتالیا به عنوان اولین کشور غربی، استفاده از GBT Chat را به دلیل نگرانی‌های مربوط به حفظ حریم خصوصی ممنوع کرد اگرچه طبق گزارش‌های رسانه ای، اخیراً این تصمیم را لغو کرده است.

تازه ترین ها
لغو
1404/06/18 - 11:25- آمریکا

لغو مجوز آزمایشگاه‌های چینی در آمریکا

یک آژانس آمریکایی روندی را برای جلوگیری از آزمایش لوازم الکترونیکی آمریکایی توسط برخی آزمایشگاه‌های چینی آغاز کرد.

هوش
1404/06/18 - 10:58- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی علی بابا با یک هزار میلیارد پارامتر عرضه شد

علی بابا جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود به نام Qwen-۳-Max-Preview را با بیش از یک هزار میلیارد پارامتر در پلتفرم سرویس های ابر رایانشی رسمی و بازار مدل زبانی بزرگ OpenRouter راه اندازی کرد.

رونمایی
1404/06/18 - 10:57- هوش مصنوعي

رونمایی از آکادمی هوش مصنوعی در باکو

آکادمی هوش مصنوعی در باکو برای پیشبرد اکوسیستم این فناوری افتتاح شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.