about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

معرفی دفتر ملی سایبری اسرائیل

رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد «طرح ملی سایبری» در سال ۲۰۱۰، برای تنظیم برنامه‌های ملی سایبری در سال ۲۰۱۱ تصمیم به ایجاد مرکزی گرفت که بتواند پیشرفت مسائل سایبری را در اسرائیل مدیریت کند و باعث تحکیم سازمان‌های مختلف در آن شود. همچنین اسرائیل می‌خواست از طریق این مرکز، حفاظت از زیرساخت‌های خود را در برابر حملات سایبری بهبود بخشد. به همین دلیل در آغاز سال ۲۰۱۲ اویاتار ماتانیا (Eviatar Matania) برای تأسیس دفتر ملی اسرائیل (Israel Natioal Cyber Bureau) انتخاب شد.
وظایف INCB
به‌طورکلی این دفتر سه وظیفه‌ی کلی در سایبر اسرائیل دارد:
۱. پیشبرد راهبردهای دفاع سایبر و ساخت یک قدرت ملی در سایبر
۲. ایجاد عنوان رهبری سایبری برای رژیم صهیونیستی
۳. ایجاد فرآیندهایی برای پشتیبانی از دو وظیفه بالا
فعالیت‌های INCB
در حوزه‌ی دفاع سایبری
۱. کار برای ایجاد راهبرد دفاعی اسرائیل
۲. ایجاد یک اتاق سایبری ملی
۳. توسعه‌ی امنیت سایبری در بخش خصوصی و غیرنظامی با همکاری ادارات دولتی
در حوزه‌ی دانشگاه و تقویت نیروی انسانی
۱. ایجاد صندوق تحقیقات دانشگاهی برای امنیت سایبری
۲. اهدای بورسیه‌ی تحصیلی به دانشجویان
۳. حمایت از ایجاد برنامه‌ی تخصصی «Magshimim Leumit" که دوره تخصصی سایبری سه‌ساله برای دانش آموزان برجسته‌ی ۱۶ تا ۱۸ ساله است.
۴. کار با مؤسسات علمی برای ایجاد برنامه‌های راهبردی سایبری دانشگاه
۵. تلاش برای ساخت یک مدرسه‌ی آنلاین برای مطالعات سایبری
۶. توسعه تحقیقات سایبری

 

تازه ترین ها

والدین ایتالیایی شمشیر را برای شبکه‌های اجتماعی از رو بستند

خانواده‌های ایتالیایی جنگ تازه‌ای را علیه غول‌های شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند؛ نبردی بر سر سلامت روان کودکان.

ربات‌های
1404/07/16 - 07:23- ابزارهای هوشمند

ربات‌های اپتیموس تسلا در فرش قرمز فیلم Tron: Ares حاضر شدند [تماشا کنید]

«جرد لتو»، ستاره فیلم Tron: Ares، در این فرش قرمز با یکی از ربات‌های تسلا که حرکات رزمی اجرا می‌کرد، روبه‌رو شد.

تعداد
1404/07/16 - 07:19- هوش مصنوعي

تعداد کاربران فعال هفتگی چت جی پی تی به ۸۰۰ میلیون نفر رسید

سم آلتمن مدیر ارشد اجرایی اوپن ای آی اعلام کرد تعداد کاربران فعال هفتگی چت جی پی تی به ۸۰۰ میلیون نفر رسیده است.