about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

مصرف برق معادن بیت‌کوین در 2017

بسیاری از کارشنانسان معتقدند مصرف برق استخراج بیت‌کوین در بعضی از کشورها بسیار بیشتر از مصرف عادی آن منطقه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «powercompare»؛ با افزایش قیمت بیت‌کوین در سال 2017، بحث‌های بسیاری پیرامون حباب بودن یا نبودن ارزش آن مطرح شد؛ اما شاید یکی از جالب‌توجه‌ترین موضوعات پیرامون این ارز دیجیتالی انرژی الکتریکی موردنیاز برای استخراج آن است.

با توجه به «شاخص مصرف انرژی بیت‌کوین دیجیکانمیست »، این عدد در تاریخ 20 نوامبر 2017، به 20.05 تراوات و تا 26 فوریه 2018، 52 تراوات ساعت بوده است. بر همین اساس مصرف برق استخراج بیت‌کوین از مصرف انرژی بیش از 159 بیشتر است.

اگر ماینرهای بیت‌کوین یک کشور در نظر گرفته شوند، رتبه‌ی 61 در زمینه‌ی مصرف برق به دست می‌آورند.

Paragraphs
مصرف
مصرف برق معادن بیت‌کوین

در ادامه می‌توان تعدادی از آمارهای ارائه شده برای مصرف برق انرژی بیت‌کوین را مشاهده کرد:

  •  در طول ماه‌های گذشته مصرف استخراج بیت‌کوین بیش از 30 درصد افزایش یافته است.
  •  اگر مصرف برق بیت‌کوین با همان نسبت یادشده افزایش پیدا کند، در فوریه‌ی 2020 مصرف برق تمام زمین را به خود اختصاص می‌دهد.
  • تخمین زده می‌شود در آمد جهانی سالانه ماینیگ به 7.2 میلیارد دلار آمریکا برسد.
  • تخمین زده می‌شود هزینه‌های ماینینگ جهانی آن به 1.5 میلیارد دلار می‌رسد.
  • تعداد آمریکایی که به واسطه‌ی مصرف برق بیت‌کوین می‌توانند از انرژی الکتریسیته بهره‌مند شوند، به 2.4 میلیون نفر می‌رسد. (بیشتر از جمعیت هوستون)
  •  تعداد انگلیسی‌هایی که به واسطه‌ی مصرف برق بیت‌کوین می‌توانند از انرژی الکتریسیته بهره‌مند شوند، به 6.1 میلیون نفر است.
  •  مصرف انرژی ماینینگ بیت‌کوین، از مجموع 12 ایالت آمریکا بیشتر است.

 

  1. مصرف برق بیت‌کوین در برابر کشورها

 

مصرف
مصرف برق معادن بیت‌کوین در 2017

نقشه‌ی اول نشان می‌دهد مصرف برق کدام کشورها  از مصرف برق بیت‌کوین کمتر یا بیشتر است. نقشه‌ی دوم نیز مشخص می‌کند در کدام مناطق انرژی مصرفی معمولی با استخراج ارز مذکور برابر است.

برای نمونه مصرف برق ایرلند در هر سال حدود 25 تروات است، در نتیجه کاربرد استخراج بیت‌کوین، 16 درصد از آن بیشتر است. این عدد برای انگلیس به 9.4 درصد می‌رسد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود مصرف بیت‌کوین به ترتیب تا اکتبر 2018 و جولای 2019 از مصرف کشورهای انگلیس، بیشتر خواهد شد و به 309 و 3.931 تراوات ساعت خواهد رسد. همچنین مصرف جهانی آن از 21.776 تراوات عبور خواهد کرد.

 

  1. مصرف برق ماینینگ بیت‌کوین در برابر ایالت‌های آمریکا:

مصرف
مصرف برق معادن بیت‌کوین در 2017

در نقشه‌ی بالا می‌توان مشاهده کرد 12 عدد از ایالت‌های آمریکا مصرف برق کمتری نسبت به انرژی بیت‌کوین دارند. این ایالت‌ها آلاسکا، هاوایی، آیداهو، مین، مونتانا، نیوهمپشایر، نیومکزیکو، دوکاتو شمالی، رود آیلند، دوکاتا جنوبی، ورمانت و وایومینگ هستند.

 

  1. هزینه استخراج بیت‌کوین:

بر اساس شاخص مصرف انرژی بیت‌کوین هزینه‌ی استخراج بیت‌کوین تا پایان  2017، به 1.5 میلیارد دلار می‌رسد. همچنین به نظر می‌رسد در محل‌هایی که تعرفه‌ی برق کمتر است، ماینینگ بیشتری صورت می‌گیرد.

برای نمونه میانگین هزینه‌ی برق آمریکا به ازای هر کیلووات 10.41 کیلووات است. در نتیجه به مصرف 20.05 ترا وات ساعت 3.02 میلیارد دلار می‌رسد. هزینه‌ی برق در انگلیس بسیار بیشتر از آمریکا است و مبلغ نهایی 3.89 میلیارد است.

افزایش 40 درصدی ارزش بیت‌کوین در اواخر سال 2017 از بالا رفتن تعرفه‌ی برق بیشتر بود. در نتیجه درآمد سالانه‌ی جهانی از ماینینگ آن به 7.2 میلیارد دلار رسید که نشان از سودآور بودن آن دارد.

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.