about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

آنتونوف از گفتگوی محرمانه آمریکا و روسیه در مورد حملات سایبری به زیرساخت‌های دو کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن در کانال Soloviev Live یوتیوب اعلام کرد روسیه و ایالات‌متحده در حال انجام یک گفتگوی محرمانه میان نهادهای مربوطه در مورد موضوع حملات سایبری به زیرساخت‌های مهم دو کشور هستند.

سفیر روسیه خاطرنشان کرد که در جریان کنفرانس‌های مطبوعاتی جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، هیچ اتهامی مبنی بر اینکه دولت روسیه پشت حملات سایبری قرار دارد، مطرح نشده است.  

آنتونوف معتقد است مبارزه با جرائم سایبری از اولویت‌های روسیه و جزء لاینفک سیاست عمومی این کشور در مقابله با انواع جرائم است که در پیاده‌سازی آن از تمام قابلیت‌های سازمان‌های انتظامی استفاده می‌شود. به باور وی، با در نظر گرفتن ماهیت جهانی تهدیدات سایبری که به چالشی بزرگ برای ثبات استراتژیک بدل شده‌اند، مؤثرترین راه مقابله با تهدیدات تعامل فعال نهادهای تام‌الاختیار کشورهای دنیا است.  

این مقام دولتی پیشتر نیز اعلام کرده بود روسیه امیدوار به واکنش مثبت ایالات‌متحده آمریکا به مذاکره در حوزه امنیت سایبری است.

آنتونوف گفته بود:

ما باید یک سری مشاوره‌ها را با همکارانمان در مورد مسائل مختلف آغاز کنیم. امیدواریم که آن‌ها به پیشنهاد ما برای گفتگو در مورد امنیت سایبری واکنش مثبتی نشان دهند. وقت آن رسیده که از ارتباط فقط از طریق رسانه‌های جمعی کنار بکشیم و نگرانی‌هایی را از رسانه‌های آمریکایی دریافت نکنیم. وقت آن رسیده كه كارشناسان عالی‌رتبه ما با هم بنشینند و مشكلاتی را كه رئیس‌جمهور روسیه در كنفرانس مطبوعاتی درباره آن‌ها صحبت كرد، حل‌وفصل كنند.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.