about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

مدرک امنیت سایبری برای یک شرکت کشتی سازی

برای اولین بار، یک شرکت کشتی سازی متعلق به کره جنوبی موفق شد مدرک امنیت سایبری دریافت کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، شرکت «Hyundai Heavy Industries» که در زمینه تولید نفت کش، شناورها و... فعالیت می نماید برای اولین بار در طول تاریخ موفق به دریافت مدرک امنیت سایبری شده است.

شرکت یاد شده در زمینه صنایع سنگین هیوندای، (Hyundai Heavy Industries) فعالیت دارد و بزرگترین شرکت کشتی ‌سازی جهان به ‌شمار می ‌رود.

شرکت صنایع سنگین هیوندای در سال ۱۹۷۲ توسط شرکت هیوندای راه ‌اندازی شد و امروزه در ۷ شاخه فعالیت می ‌کند، که عبارتند از: کشتی‌سازی، مهندسی و ساخت سازه‌ های دریایی، احداث کارخانجات صنعتی، ماشین ‌آلات و موتورهای درون ‌سوز، تجهیزات الکتریکی، انرژی تجدیدپذیر و تجهیزات ساخت‌وساز است.

دفتر مرکزی این شرکت در شهر اولسان، کره جنوبی قرار دارد و سهام آن در بازار بورس کره معامله می‌ شود. این شرکت مالک و سرمایه ‌گذار اصلی باشگاه فوتبال اولسان هیوندای محسوب می‌ شود.

مرکز امنیت سایبری (Global ABS CyberSafety)، طی گزارشی اعلام کرده است که این شرکت کشتی سازی از به روز ترین تجهیزات و سامانه های الکترونیکی بهره می برد و همین امر سبب شده در مقابل بسیاری از تهاجمات مصون بماند.

مدیر این شرکت کشی سازی اظهار کرد که نمونه اولیه از این کشتی های ایمن را تا ماه آینده به یکی از شرکت های اروپایی تحویل خواهیم داد.

چندی پیش کنفرانسی در پایتخت یونان با عنوان «کنفرانس کشتی ها» برگزار شد که در آن، یک محقق امنیت سایبری به نام «Pen Test Partners» به بیان تهدیدات این عرصه پرداخت.

وی در خصوص امنیت سایبری کشتی ها اظهارکرد، در حال حاضر امنیت سایبری دریایی و تاسیسات مشابه به چالشی جدی تبدیل شده است، هرچند که هشدار درباره آسیب پذیری سیستم ها و سامانه های دریانوردی از چند سال پیش مطرح شده است.

وی ادامه داد کشتی ها و سیستم های کنترل صنعتی بسیار پیچیده بوده و از شبکه اختصاصی و پروتکل های محرمانه استفاده می نماید. کشتی ها به طور مداوم به سیستم های «VSAT, GSM/LTE و حتی Wi-Fi» نیز متصل هستند، خدمه به اینترنت دسترسی دارند، سیستم های ناوبری الکترونیکی، نیروی محرکه، مدیریت بار و موارد بسیار دیگر در کنار یکدیگر فعالیت می کنند تا کشتی به سلامت به مقصد برسد.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.