about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سخنگوی مخابرات: به‌جای استفاده ابزاری از رسانه‌ها نسبت به پرداخت بدهی‌های خود اقدام کنید

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ امروز مرکز ملی رقابت اعلام کرد که شرکت مخابرات، تلفن‌های این مرکز و شورای ملی رقابت را به دلیل صدور رأی محکومیت شرکت مخابرات به ارتکاب رویه ضد رقابتی در افزایش تعرفه تلفن ثابت از سوی شورای رقابت قطع کرده است. حالا و به فاصله کوتاهی از بازنشر این موضوع در رسانه‌های مختلف، سخنگوی مخابرات به این ماجرا واکنش نشان داد و خطاب به مرکز ملی رقابت گفت: شایسته است به‌جای استفاده ابزاری از رسانه‌ها نسبت به پرداخت بدهی‌های خود اقدام کنید.

مرکز ملی رقابت با درج خبری در وب‌سایت خود نوشت: «شرکت مخابرات ایران در یک اقدام تأمل برانگیز و به دلیل اصرار شورای رقابت بر استیفای حق مردم در مقابله با افزایش غیرقانونی تعرفه تلفن ثابت، اقدام به قطع تمامی خطوط ارتباطی شورا و مرکز ملی رقابت کرد.» طبق اعلام این مرکز، «در پانصد و نوزدهمین جلسه شورای رقابت در ۱۷ آبان ماه، شورای رقابت پیرو وصول شکایات در خصوص اجرا نشدن مفاد مصوبه ۵۰۹ شورای رقابت با موضوع درج مبالغ اضافی در قبوض تلفن ثابت و اخذ آن از مشترکین، رأی به محکومیت شرکت مخابرات در ارتکاب رویه ضد رقابتی داده و برای توقف اجرای این تصمیم غیرقانونی، از قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور درخواست رسیدگی کرده است». این مرکز تاکید کرده است که «علی‌رغم این موضوع، متأسفانه تاکنون مقابله‌ای با رویه ضد رقابتی و انحصاری شرکت مخابرات صورت نگرفته و اخذ وجه غیرقانونی از مشترکین ادامه دارد.»

انتشار این خبر در رسانه‌ها با واکنش سخنگوی شرکت مخابرات همراه شد. محمدرضا بیدخام در پاسخ به ادعای مطرح شده از سوی مرکز ملی رقابت اظهار کرد: «شایسته است که موسسات دولتی به‌جای استفاده ابزاری از رسانه‌ها نسبت به پرداخت بدهی‌های خود اقدام و در صورت نیاز مسائل مربوط را کانال‌ها مخابرات دنبال کنند و موضوع پیش آمده ارتباطی با رای این شورا درباره شرکت ملی مخابرات ندارد.»

محمدرضا بیدخام در گفت‌وگو با «ایلنا» و در پاسخ به دلایل قطعی تلفن‌های  شورای رقابت از سوی شرکت مخابرات، گفت: «بر اساس مصوبه ۲۰۷ ابلاغیه از سوی سازمان تنظیم مقررات شرکت مخابرات مکلف است چنانچه حد نصاب کارکرد مشتریان از سقف تعیین شده بالاتر رود به صورت سیستماتیک و خودکار خطوط ابتدا به‌صورت یک طرفه سپس به صورت دو طرفه قطع شود. وی ادامه داد: چنانچه ارگان و نهادی خواستار سقف بالاتری باشد می‌تواند با ثبت یک درخواست سقف بدهی را افزایش بدهد.»

سخنگوی شرکت مخابرات با انتقاد از رسانه‌ای کردن قطعی تلفن‌های شورای رقابت، گفت: تعدادی از خطوط این شورا مطابق با قوانین به علت بدهی قطع شده و موضوع مورد بررسی قرار و باتوجه به شورا سقف کارکرد خطوط افزایش پیدا کرد و در حال حاضر شماره‌ها وصل است.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.