about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مجموعه اتهامات سایبری وارد شده علیه ایران

عده‌ای از متخصصان ادعا می‌کنند که توانایی‌های سایبری ایران، روزبه‌روز درحال افزایش هستند و باید سطح آگاهی کشورهایی مانند آمریکا نسبت به آن‌ها، افزایش یابد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک وبگاه خبری غربی، به تازگی ادعا کرد که ایران به طور پیوسته، سرگرم تقویت توانایی‌های سایبری خود بوده، تنها طی 2 سال گذشته، به 200 شرکت از سراسر جهان، حمله کرده است.

پس از تهاجم به پارلمان استرالیا، عده‌ای از کارشناسان، انگشت اتهام خود را به سمت ایران گرفتند؛ اما چندین منبع مختلف نیز به طور مشابه، ذکر کردند که این کشور، از مهارت‌های لازم برای اجرای چنین عملیات پیچیده‌ای، بی‌بهره است. با وجود این، سازمان اطلاعاتی بریتانیا، ادعا می‌کند که کشور یادشده، در سال 2017، حمله‌ همسانی را به مجلس انگلیس انجام داده و به حساب‌های کاربری ایمیل ده‌ها قانون‌گذار، نفوذ کرده است.

در نشست سالانه «ارزیابی تهدیدات جهانی آمریکا» (Worldwide Threat Assessment)، جامعه اطلاعاتی این کشور، توضیح داد که هکرهای ایرانی، تنها قادر به ایجاد تأثیرات مخرب موقت هستند. با وجود این، نسبت به افزایش پیچیدگی فناوری‌های سایبری ایران و قصد این دولت، برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا و متحدانش، هشدار داده شد.

شرکت فایرآی ادعا کرد که ایران سطح عملیات سایبری خود را در مقیاس جهانی، روی افراد و حوزه‌های گوناگون گسترش داده و حتی به زیرساخت‌های اینترنت، حمله کرده است. اتحادیه اروپا نیز مدعی شد که این افزایش سطح فعالیت‌ها، با حمایت دولت آن کشور، انجام می‌شود.

وزارت دادگستری آمریکا، در ماه فوریه 2018، یک شهروند آمریکایی و 4 ایرانی را متهم کرد که از طریق ایجاد حساب‌های کاربری جعلی در فیس‌بوک، عوامل اطلاعاتی آمریکا را هدف گرفته‌اند. این افراد، با پذیرش درخواست‌های دوستی، فریب‌ می‌خوردند و مهاجمان را به گروه‌های خصوصی متشکل از نمایندگان دولتی موجود در فیس‌بوک، اضافه می‌کردند. این رویداد باعث می‌شد تا هکرها به سطح گسترده‌تری از اهداف و اطلاعات، دسترسی یابند.

با وجود این، به نظر می‌رسد اشخاصی که هدف قرار گرفته بودند، برای کلیک روی لینک‌های مخرب و دانلود بدافزار موجود در ایمیل‌های فیشینگ، قانع نشده‌اند. بر همین اساس، وزارت دادگستری اعلام کرد که مهاجمان نتوانسته‌اند آسیب جدی وارد نمایند.

نوام شعار (Noam Sha’ar)، یکی از مقامات سایبری ارتش اسرائیل ادعا کرد:

هکرهای ایرانی، سامانه‌های هشدار حمله موشکی رژیم صهیونیستی را مورد تهاجم قرار داده‌اند. این رخداد، باعث می‌شود که هشدارهای دروغین متعددی به وجود بیایند، یا نتوان در زمان حملات واقعی، آن‌ها را ردیابی کرد.

آنی فیکسلر (Annie Fixler)، معاون مرکز نوآوری سایبری و فناوری در بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (Foundation for Defense of Democracies)، اظهار داشت:

نباید توانایی‌های سایبری ایران را دست‌کم گرفت؛ بلکه باید نسبت به آن‌ها، آگاهی پیدا کرد.

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.