about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

برخی از متحدان اروپایی آمریکا مدعی شدند آماده پاسخگویی به حملات سایبری روسیه هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از رویترز؛ برخی از مقامات آمریکایی و اروپایی روز سه‌شنبه مدعی شدند که ایالات‌متحده و متحدانش آماده پاسخگویی به حملات سایبری روسیه در بحبوحه تشدید تنش‌ها بر سر اوکراین هستند و دامنه اقدامات تلافی‌جویانه یا تحریم‌ها به‌شدت حملات سایبری روسیه بستگی دارد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، ساعاتی پس‌ازاینکه اوکراین گزارش داد وزارت دفاع و دو بانک این کشور هک شده‌اند، به خبرنگاران گفت که واشنگتن از نزدیک با متحدان ناتو و سایر شرکای خود برای گسترش دفاع در برابر تهدیدات فضای سایبری همکاری می‌کند.

مقامات آمریکایی و اروپایی که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که این حملات غیرمنتظره نبوده است. یکی از مقامات آمریکایی گفت:

رئیس‌جمهور گفته است که واکنش ما به اقدامات روسیه منحصر به اقدامات نظامی نخواهد بود؛ اما اینکه چه تصمیمی گرفته می‌شود به گستردگی حملات سایبری بستگی دارد. گزینه‌های بسیار زیادی وجود دارد که پرداختن به جزئیات سخت است.

به گفته این منابع، درحالی‌که مقامات ایالات‌متحده، اروپا و کانادا بسته مفصلی از تحریم‌ها را در صورت حمله نیروهای روسیه به اوکراین تدوین کرده‌اند، هیچ طرح دقیق مشابهی برای نحوه پاسخ به حملات سایبری وجود ندارد. این تا حدی به این دلیل است که تعیین دقیق اینکه چه کسی مسئول حملات است، به‌خصوص در مورد حملات منع سرویس توزیع‌شده (DDOS) ممکن است زمان‌بر باشد.

یکی از مقامات اروپایی گفت:

حملات تهاجمی‌تر و آسیب‌رسان‌تر احتمالاً واکنش شدیدتری در پی خواهند داشت. برخی از کشورها ازجمله فرانسه به‌طورکلی ترجیح می‌دهند از نسبت دادن علنی مقصر حملات سایبری خودداری کنند.

یک کارشناس سایبری که با برنامه‌ریزی غربی‌ها آشناست، گفت:

این واکنش می‌تواند شامل اقداماتی غیر از تحریم‌ها، ازجمله حملات فیزیکی یا سایبری به سرورهای درگیر باشد.

یکی دیگر از مقامات اروپایی مدعی شد:

مذاکرات بین مقامات آمریکایی و اروپایی در هفته‌های اخیر بیشتر بر تنظیم دقیق تحریم‌هایی که احتمالاً در صورت تهاجم فیزیکی اعمال می‌شوند، متمرکزشده است تا ایجاد فهرستی از گزینه‌ها در برابر حملات سایبری.

یک دیپلمات اروپایی هم گفت:

هیچ نقشه راه دقیقی برای اینکه در صورت حمله سایبری چه باید کرد وجود ندارد. این به جزئیات پرونده بستگی دارد.

این اظهارات مقامات آمریکایی و اروپایی در حالی مطرح می‌شود که هنوز منشأ دقیق حملات مشخص نیست و روس‌ها هرگونه دخالت در این حملات را رد کرده‌اند اما آمریکایی‌ها با اتهام‌پراکنی علیه روسیه و نسبت دادن حملات به این کشور، گردابی را علیه روسیه ساخته و برخی از متحدان اروپایی خود را به سمت این گرداب کشانده تا با همسوسازی آن‌ها فشار بر کرملین را افزایش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بازداشت
1404/07/05 - 08:49- جرم سایبری

بازداشت صدها نفر در عملیات مقابله با جرایم سایبری در آفریقا

مقامات چند کشور آفریقایی در یک عملیات هماهنگ برای مقابله با طرح‌های کلاهبرداری اینترنتی، ۲۶۰ نفر را بازداشت کرده‌اند.

جریمه
1404/07/05 - 08:43- آمریکا

جریمه 56 میلیون دلاری گوگل و فلو هلث

گوگل موافقت کرده است مبلغ ۴۸ میلیون دلار و اپلیکیشن ردیاب قاعدگی فلو هلث مبلغ ۸ میلیون دلار بپردازند تا یک دعوای حقوقی جمعی را که مدعی بود این اپلیکیشن به‌طور غیرقانونی داده‌های سلامت افراد را به اشتراک گذاشته، حل‌وفصل کنند.

ضرب‌الاجل
1404/07/05 - 08:35- آمریکا

ضرب‌الاجل آمریکا برای رفع باگ‌های خطرناک فایروال سیسکو

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا با صدور یک دستور اضطراری اعلام کرد تمامی سازمان‌های فدرال غیرنظامی باید تا عصر جمعه اقدام به وصله‌کردن دو آسیب‌پذیری بحرانی در فایروال‌های سیسکو کنند.