about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

ما در محاسباتمان، ایران را نادیده گرفته‌ایم!

مقامات آمریکایی مدعی هستند ایران در عین نداشتن توانایی‌های سطح بالا در دنیای سایبری، توانسته است امنیت آمریکا را به چالش بکشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری واشنگتن‌پست آمریکا، در یادداشتی، به بررسی تهدیدات سایبری ایران، علیه آمریکا پرداخت و در آن، ضمن بیان ادعاهای قبلی، آمریکا در فضای سایبری را به فیلی تشبیه کرد که ایران، همانند کک به آزارش پرداخته است.

در بخش‌هایی از تحلیل ارائه‌شده توسط واشنگتن‌پست آمده است:
«در زمینه تسلیحات سایبری، آمریکا همچون فیلی است که ایران مثل کک به جانش افتاده است. کک می‌تواند یک صدای دائمی ایجاد کند و این صدا، خصوصاً برای کسانی که محافظت نشده‌اند، بیشتر است. کالین اندرسون (Collin Anderson) و کریم سجادپور (Karim Sadjadpour)، نتیجه مطالعات خود را با عنوان "تهدیدات سایبری ایران" منتشر کرده‌اند. این کتاب، به توصیف کشوری می‌پردازد که در عین آنکه در ماتریکس تهدیدات سایبری، در لایه سوم قرار دارد، اما می‌تواند خسارات قابل‌توجهی وارد نماید.
افشا کردن حملات سایبری ایران، یادآوری برای آمریکا و متحدانش، دراین‌باره است که این کشورها، در یک اکوسیستم الکترونیکی خطرناک واقع‌شده‌اند. اخبار حمله سایبری به کمپین انتخاباتی آمریکا در سال 2016 توسط روسیه، یا سرقت اطلاعات حساس دولتی توسط چینی‌ها، به‌صورت عمومی در دسترس قرار گرفت. آن چیزی که از پیچیدگی کمتری برخوردار بود، بیشتر موردتوجه قرار گرفت؛ اما هم چنان تسلیحات سمی و خطرناک، در اختیار کشورهای کوچک قرار دارد. آمریکا که از سیستم‌های بازی برخوردار است، می‌تواند به‌راحتی تحت تأثیر قرار بگیرد.»

در بخش دیگری از این یادداشت، واشنگتن‌پست، به حمایت آمریکا از متحدان منطقه‌ای، برای حمایت از ایران اشاره کرد و گفت: «ترامپ، از رؤیای خود، مبنی بر حمایت از عربستان و متحدان منطقه‌ای خود، در مقابله با ایران پرده برداشت؛ اما متحدین ایران نیز می‌توانند اقدامات احتمالی آمریکا را پاسخ دهند. این موضوع، می‌تواند از طریق تسلیحات سایبری اتفاق بیفتد.»

در ادامه، نویسنده گزارش به بررسی روند شروع فعالیت‌های سایبری ایران به مشابه ادعاهای قبلی پرداخته و گفته است: «فعالیت‌های هکرهای ایرانی، به‌صورت آهسته از سال 2007 آغاز شد. گروهی که خود را ارتش سایبری ایران می‌نامیدند، اقدام به هک برخی از حساب‌های کاربری در توییتر پرداختند. این روند فعالیت ایران در سال‌های 2009 و 2011 تشدید شد و سبب شد تا ایرانی‌ها، اهداف بسیاری را در دنیا موردتهاجم قرار دهند. ایران در سال 2012، با استفاده از بدافزاری به نام شمعون، به شرکت نفت عربستان سعودی حمله کردند و بسیاری از رایانه‌های این شرکت را از کار انداختند. به‌تازگی نیز گروه APT34، با استفاده از تکنیک‌های تازه‌ای، اقدام به هدف قرار دادن اهدافی خاص در نقاط مختلف جهان کردند.»
 

تازه ترین ها
ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.