about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

واحد اینترنت ماهواره ای شرکت اسپیس ایکس که متعلق به ایلان ماسک، می باشد، روز سه شنبه اعلام کرد که این شرکت پیش بینی می کند که حوالی ماه سپتامبر قادر خواهد بود پوشش جهانی مداوم خود را ارائه دهد اما پس از آن نیاز به تأییدیه های نظارتی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایربان به نقل از رویترز، گوین شاتوِل، رئیس استارلینکStarlink ، واحد اینترنت ماهواره ای شرکت اسپیس ایکس SpaceX که متعلق به ایلان ماسک، می باشد، روز سه شنبه اعلام کرد که این شرکت پیش بینی می کند که حوالی ماه سپتامبر قادر خواهد بود پوشش جهانی مداوم خود را ارائه دهد اما پس از آن نیاز به تأییدیه های نظارتی دارد.

وی در یک کنفرانس مجازی گروه مکواری Macquarie Group (MQG.AX) گفت: ما با موفقیت حدود 1800 ماهواره به مدار فرستاده ایم و هنگامی که همه ماهواره ها به مدار عملیاتی خود برسند، پوشش جهانی مداوم خواهیم داشت، بنابراین احتمالاً این امر در بازه زمانی ماه سپتامبر خواهد بود.

وی افزود: اما پس از آن، ما کارهای نظارتی داریم که باید به هر کشوری برویم و برای ارائه خدمات مخابراتی تأیید شویم.

شاتول در ادامه تاکید کرد که شرکت استارلینک که گفته است قصد دارد 12000 ماهواره با هزینه تقریبی 10 میلیارد دلار پرتاب کند، در حال حاضر خدمات بتا را در 11 کشور ارائه می دهد.

در ماه مه، ماسک اعلام کرده بود که شبکه ماهواره ای این شرکت در مدار کم زمین بیش از 500000 پیش سفارش برای خدمات اینترنتی خود دریافت کرده است و پیش بینی می کند هیچ مشکلی در تأمین تقاضا وجود نداشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.