about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شلیک موشک پدافندی در آسمان منطقه بادرود نطنز در شب گذشته با هدف آزمایش واکنش سریع سامانه‌های پدافندی مستقر در منطقه بوده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ شب گذشته در پی شنیده شدن صدای انفجار در آسمان منطقه بادرود نطنز و بر اساس پیگیری  از منابع مطلع، این شلیک با هدف آزمایش واکنش سریع سامانه‌های پدافندی مستقر در منطقه و بر اساس برنامه زمان‌بندی شده تمرینات سامانه‌های پدافندی برای دفاع در برابر تهاجم احتمالی بوده است.

این موشک پدافندی با هدایت سایت پدافند هوایی مستقر در منطقه در آسمان منفجر شده است.

سخنگوی ارتش شب گذشته درباره شنیده شدن صدای انفجار در آسمان نطنز گفت:

ساعتی پیش برای ارزیابی آمادگی میدانی، یکی از سامانه‌های موشکی منطقه آزمایش شد و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

امیر شاهین تقی‌خانی سخنگوی ارتش درباره شنیده شدن صدای انفجار در آسمان نطنز گفت:

 این آزمایش برای ارزیابی سامانه های مستقر در منطقه صورت گرفت.

وی افزود:

این گونه تمرینات در فضای کاملا امن و در هماهنگی کامل شبکه یکپارچه پدافندی صورت گرفت و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.