about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اینتل از دوربین‌های تشخیص هویت جدیدی موسوم به ریل سنس آی دی رونمایی کرده که با دقت بالا کار می‌کنند و برای جلوگیری از سرقت از خودپردازها و غیره ساخته شده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از زد دی نت، دوربین‌های مذکور هویت دقیق افرادی که قصد استفاده از پایانه‌های خرید، خودپردازها، کیوسک‌های تبادل مالی و غیره را دارند مشخص و امنیت آنها را بیشتر می‌کنند.

دوربین‌های یادشده از حسگرهای قدرتمند و شبکه عصبی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی برخوردارند و گفته می‌شود در شناسایی هویت افراد کمتر دچار خطا می‌شوند.
اینتل اولین بار در سال ۲۰۱۴ از فناوری ریل سنس رونمایی کرد و با به روزکردن آن امیدوار است بتوان از این فناوری برای ایمن تر کردن خرده فروشی‌ها، بانک‌ها و فروشگاه‌های مختلف نیز استفاده کرد. بسیاری از سیستم‌های تشخیص چهره به علت ضعف در شناسایی دقیق افراد و اشتباه گرفتن آنها مورد انتقاد بوده و استفاده از آنها در آمریکا متوقف شده است. برخی از این سیستم‌ها ضعف‌های جدی برای شناسایی سیاهان و زنان داشته‌اند و به همین علت جنجال آفرین شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.