about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

فرمول دوگانه در فیلترینگ سایت‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مهدی امیری در نشست بررسی OTTها و شبکه‌های اجتماعی که در وزارت ارتباطات برگزار شد، ارزشمندترین بعد فضای مجازی را اطلاعات مردم و کاربران دانست و اظهار کرد: در این فضا اگر نتوانیم اطلاعات مردم را حفظ و حراست کنیم، ممکن است در بدترین حالت تهدیدی جدی علیه کشور به وجود آید.

نماینده کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بابیان اینکه کشورهای اروپایی و هم‌پیمانان آن‌ها نیز چنین موضوعی را چالش و تهدید تلقی می‌کنند، ابراز کرد: صیانت از حریم خصوصی افراد و محتوای ناسالمی که مردم در معرض آن قرار دارند ازجمله دغدغه‌هایی است که باید در استفاده از شبکه‌‌های اجتماعی خارجی به آن پرداخته شود.

وی بابیان اینکه بعد از افشاگری ادوارد اسنودن شاهد ایجاد جریانی اعتراضی در برزیل و آلمان علیه نقض حریم خصوصی بودیم، گفت: صیانت از اطلاعات کشور در شرایطی محقق می‌شود که سرویس‌دهندگان داخلی داشته باشیم؛ هرچند در حال حاضر متأسفانه به دلیل فعالیت بی‌ضابطه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها حق مردم نادیده گرفته‌شده است.

او افزود: قطعاً با توجه به اینکه دیر درزمینه OTTها و شبکه‌های اجتماعی ورود کردن، نتیجه کار چیزی نخواهد بود که قابل‌قبول باشد.

امیری رقابت سرویس‌های اجتماعی داخلی با نمونه‌های خارجی را ناعادلانه دانست و بیان کرد: یکی از دلایل موفقیت OTTهای خارجی این است که از پهنای باند ارزان استفاده می‌کنند اما در داخل کشور حمایتی از توسعه نمونه‌های داخلی صورت نگرفته است؛ اغلب توسعه‌دهندگان با مشکلات مالی و عدم‌حمایت‌های حقوقی مواجه هستند.

نماینده کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بابیان اینکه بین سرویس‌دهندگان و تولیدکنندگان محتوا باید تمایز قائل شد، گفت: متأسفانه در این زمینه هم گاهی دچار اشتباهاتی می‌شویم؛ مثلاً برخی محتوای نامناسب انتشار داده‌شده در شبکه‌های اجتماعی را به‌پای توسعه‌دهنده سرویس که تنها ظرفیتی برای ارائه خدمات فراهم آورده است، می‌نویسیم.

وی با اشاره به اینکه در چنین شرایطی تولیدکننده محتوا مقصر است، گفت: در این زمینه دوره‌های آموزشی داریم و همچنین در معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور این قوانین را به قاضی پرونده توضیح می‌دهیم چراکه معتقدیم موضوع انتشار محتوا نباید تنها بر عهده سرویس‌دهنده گذاشته شود.

امیری همچنین درباره مزیت‌های انتقال سرور سایت‌ها به داخل کشور گفت: برخورد با سرورهای شبکه‌های داخلی در مقوله فیلترینگ متفاوت از سایت‌های خارجی است و قبل از آنکه به دلیل محتوای مجرمانه این سایت‌ها فیلتر شوند به آن‌ها تذکر می‌دهیم.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.