about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

عدم دریافت اجاره مودم در آمریکا

طبق قانون جدید کنگره دریافت اجاره مودم ممنوع است.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ قوانین مربوط به مودم‌های بی‌سیم در آمریکا تغییر کرد. در گزارش برخی منابع خبری آمده، آیا ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت شما هرماه بابت مودم سیمی یا بی‌سیمی که خریداری کرده‌اید راز شما شارژ دریافت  می‌کند؟ آیا تابه‌حال برای رهایی از پرداخت اجاره، به خود زحمت خرید مودم را داده‌اید؟ این هزینه از روز یکشنبه 20 دسامبر غیرقانونی است و شما باید به ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت خود اطلاع دهید که دیگر این موضوع را تحمل نمی‌کنید یا تهدید به شکایت کنید و یا از هر ماده‌ی قانونی اجباری که می‌تواند برای شما سودآور باشد استفاده کنید.

سال گذشته کنگره آمریکا قانونی را تصویب کرد که این خلل مضحک تا 20 ژوئن 2020 باید برطرف می‌شد. بااینکه کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) بابیان برخی مزخرفات راجع به اینکه شرکت‌های مرتبط منابع لازم را در دست ندارند سعی داشت این مهلت را 6 ماه دیگر تمدید کند؛ اما این قانون باید از 20 دسامبر به‌طور کامل اجرا شود.

اگر ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت شما برایتان یک مودم بی‌سیم ارسال کرد شما باید آن را مرجوع کنید تا از پرداخت هزینه‌هایش جلوگیری کنید.

شرکت Frontier به علت شارژ تجهیزات مشتریانش به ازای 10 دلار در ماه بدنام شده است زیرا مشتریان این شرکت چه از تجهیزات این شرکت استفاده کنند چه استفاده نکنند باید هزینه‌ی شارژ آن‌ها را پرداخت کنند؛ اما این شرکت کاملاً آگاه است که دیگر قادر به انجام چنین کاری نخواهد بود. از آغاز این ماه، صفحه‌ی تجهیزات و وسایل شرکت تغییراتی کرد تا بخش مربوط به هزینه‌های اجباری را حذف کند.

اگر می‌توانید، برای خود مودم سیمی خریداری کنید. مودم‌ها معمولاً در بازه زمانی کمتر از یک سال هزینه‌ی خود را درمی‌آورند و مودم‌های all-in-one که معمولاً ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت آن‌ها را عرضه می‌کنند، به‌طورمعمول پوشش وای فای بدتری را نسبت به مودم‌های سیم‌دار خانگی داراست به‌خصوص حالا که شبکه‌های وای فای مشبک بهتر، ارزان‌تر و استفاده از آن‌ها راحت‌تر از گذشته است.

این موضوع نیز در ایالات‌متحده کمک چندانی نمی‌کند؛ آمریکایی‌ها به‌طور متوسط 8 الی 17 برابر آسیا و اروپا برای اجاره‌ی یک مودم هزینه می‌کنند. این تنها یکی از مواردی است که نشان می‌دهد اینترنت امریکا در سال 2021 نیاز به بررسی دارد.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.