about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

ظهور موفق بدافزارهای کهنه‌کار

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ طبق گزارش جدید شرکت «چک پوینت»، در ماه اکتبر میزان حملات بدافزاری 5 درصد نسبت به ماه گذشته افزایش داشته است و کاربران انگلیسی و آمریکایی بیشترین قربانیان این حملات بوده‌اند. با این ‌حال، بدافزارها یک‌بار دیگر ثابت کردند که در دسته پررونق‌ترین نرم‌افزارهای مخرب قرار دارند و نسبت به ماه اوت 13 درصد رشد داشته‌اند.
بدافزارهای Locky و Zeos توانسته‌اند در صدر مخرب‌ترین بدافزارهای جهانی حضور داشته باشند. بدافزار زئوس بیشترین حملات سایبری به بخش‌های حسابداری در سیستم‌های بانکی در سطح جهان را به خود اختصاص داده است. نکته قابل ملاحظه در این میان حضور پررنگ بدافزار «کانفیکر1» در صدر بیشترین حملات سایبری جهان است که به تنهایی عامل 17 درصد از حملات بدافزاری است.
ناتان شوچامی2، مدیر پیشگیری از تهدید در شرکت چک پوینت عنوان کرد که آمارها نشان می‌دهند که امن بودن برای سازمان‌ها بسیار سخت شده است. وی گفت: «این حقیقت که بررسی ده بدافزار مخرب در ماه سپتامبر نشان داده مهاجمان زیادی توانسته‌اند با استفاده از این روش، به موفقیت برسند، پیامی روشن برای سازمان‌ها دارد و آن اینکه برای محافظت از کسب‌وکار خود باید فعالانه به تهدیدات سایبری پاسخگو باشند.» به عقیده این مدیر امنیتی، گسترش موفقیت‌های بدافزار Conficker که تاکنون به‌خوبی شناخته شده است، نشان می‌دهد که سازمان‌ها از آخرین فناوری‌های دفاعی چندلایه استفاده نمی‌کنند.
در این گزارش وضعیت کشور انگلیس در زمینه حملات سایبری کمی بهبود یافته است و از رتبه 53 جهان به رتبه 81 و بالاتر از آمریکا با رتبه 84 و آلمان با رتبه 88، قرار گرفته است.
کانفیکر یک کرم رایانه‌ای است که از اکتبر سال ۲۰۰۸ ظاهر شد و سیستم‌های عامل ویندوز را مورد هدف قرار داد.اگر رایانه‌ای به این ویروس آلوده شده باشد این احتمال هست که اطلاعاتی از درون سیستم قربانی به بیرون منتقل بشود. این کرم توانست به رایانه‌های ارتش‌های آلمان، انگلیس و فرانسه هم نفوذ کند و عملکرد آنها را مختل سازد.کانفیکر معمولاً از راه اینترنت یا استیکرهای «یو اس بی» به سیستم قربانی وارد می‌شود. شایان ذکر است که بدافزار Conficker بیشترین حملات خود را به بخش‌های نظامی و صنعتی کرده است. موفقیت این‌چنینی برای این بدافزار نشان از آسیب‌پذیر بودن بخش‌های نظامی و عدم آگاهی لازم در زمینه سایبری، دارد.

 

 

 

-----------------------------------------------------------

1. Conficker

2. Nathan Shuchami

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.