about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به نقل از خبرگزاری تسنیم، انگلیس در حال بررسی فضای مجازی برای افزایش تعداد کارشناسان امنیت سایبری است و سعی در ترغیب قشر جوان‌تر جامعه  به سمت کارآموزی در محیط‌‌های واقعی کسب‌وکار دارد.

جرائم سایبری روزبه‌روز در حال افزایش هستند و ازاین‌رو نیازمندی به تخصص امنیت سایبری نیز به همین تناسب دوچندان شده و بسیاری از کشورهای پیشرفته به فکر راه‌حلی برای عقب نماندن از این نیاز بالقوه هستند.

به گفته فرانسیس ماود، رئیس دفتر نخست‌وزیر انگلیس، گفته است که انگلیس در بخش امنیت سایبری پر جنب و جوش است و طرح بلندمدت ملی را هم برای امن کردن فضای کسب‌وکارهای آنلاین انجام می‌دهد.

ماود در اظهارات خود گفته که ما نیازمند انباره‌ای از متخصصان امنیت سایبری برای آینده هستیم و رویکرد خود را بر جذب نیروهای جوان گذاشته‌ایم؛ به این طریق که امنیت سایبری را در ابتدا به یکی از واحدهای درسی مهم در رشته‌های مرتبط تبدیل می‌کنیم و بعد به سمت جذب نخبگان می‌رویم.

این واحد درسی قرار است به مبحثی مهم و اجباری برای تمامی دانشجویان کارشناسی انگلیس در رشته‌های مرتبط تبدیل شود. 

در روزهای اخیر، آمریکا و انگلیس برنامه جدی خود برای توسعه بسترهای امنیت سایبری را با سرمایه‌گذاری ویژه رونمایی کردند و قطعاً کشورهای دیگر نیز دست روی دست نگذاشته‌اند و شاید بتوان سال ۲۰۱۵ را سال تجهیز شدن به دیوارهای امنیتی در فضای مجازی دانست.

تازه ترین ها
اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

درخواست
1404/07/16 - 12:00- آسیب پذیری

درخواست اقدام فوری اف‌بی‌آی و بریتانیا برای رفع آسیب‌پذیری اوراکل

شرکت اوراکل آخر هفته گذشته هشدار امنیتی تازه‌ای صادر کرد و از مشتریان خود خواست تا آسیب‌پذیری خطرناکی را که هم‌اکنون توسط مجرمان سایبری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، هرچه سریع‌تر برطرف کنند.

مسدودسازی
1404/07/16 - 11:50- اروپا

مسدودسازی اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی در روسیه

روسیه گامی تازه برای مسدودسازی موقت اینترنت موبایل سیم‌کارت‌های خارجی برداشته است؛ اقدامی که در ظاهر با هدف امنیت ملی و مقابله با پهپادها انجام می‌شود، اما در واقع بخشی از تلاش گسترده‌تر این کشور برای افزایش کنترل بر ارتباطات محسوب می‌شود.