about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

طرح سوالاتی در رابطه با رابط های مغزی

وزارت دفاع آمریکا در حال تحقیق روی نوعی رابط است که امکان کنترل تجهیزات بدون سرنشین را به واسطه امواج مغزی فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت دفاع آمریکا از مدت‌ها قبل در تلاش است، نوعی ابزار به وجود آورد که به سربازان اجازه می‌دهد از طریق امواج مغزی خود تجهیزات بدون سرنشین را کنترل کنند.

آل اموندی (Al Emondi)، عصب‌شناس دارپا گفت:

کار کردن با تجهیزات بدون سرنشین و گروه‌های آن‌ها، به واسطه سرعت ذهن، نه ابزارهای مکانیکی، چیزی است که این دستگاه‌ها واقعاً به آن نیاز داشته و به وجود آمده‌اند.

اموندی، مدیر پروژه فناوری عصبی بدون جراحی نسل بعدی یا اِن 3 (N3) در دارپا توضیح داد، این طرح از مارس 2018 راه‌اندازی شد. هدف از این کار توسعه رابط‌های ذهن و رایانه‌ای (BCI) است که برای استفاده از آن‌ها نیاز به انجام عمل جراحی و کاشت ایمپلنت نباشد.

6 گروه تحقیقاتی از سرتاسر آمریکا، در می 2019، موفق شدند از طریق روش‌های مختلف به هدف یاد شده نزدیک شوند. برای مثال محققان دانشگاه کارنگی ملون، روی این مسئله تحقیق کردند که آیا سیگنال‌های الکتریکی و فراصوت توانایی پشتیبانی از رابط مذکور را دارند یا خیر. در مقابل دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز، روی قابلیت زیست پذیری نزدیک به نور مادون‌قرمز کار می‌کردند.

موفقیت در ساخت ابزارهای یاد شده باعث خواهد شد، سربازان بتوانند تجهیزات خودمختار را تنها با ذهن خود کنترل کنند؛ اما این موضوع خود سؤالاتی را به وجود می‌آورد. برای مثال تعدادی از این چالش‌ها بیان می‌کنند، چه می‌شود اگر سربازی به صورت تصادفی به یک فرمان فکر کند؟ همچنین چه اتفاقی می‌افتد اگر نیروی دشمن به هر یک از این رابط‌ها دست پیداکرده، تجهیزات را تحت کنترل در آورد؟

به طور معمول فناوری‌های نظامی پس از مدتی کاربردهای غیرنظامی پیدا می‌کنند. به همین دلیل تعدادی از سؤالات بالا در سطح اجتماع به وجود می‌آید. برای مثال ممکن است یک فرد در حالت عادی بتواند با کمک چنین رابطی همه‌ی ابزارهای مجهز به اینترنت اشیا پیرامون خود را کنترل کند. حال چه اتفاقی رخ می‌دهد، اگر از این فرد یا یک مهاجم بخواهد از این دستاورد سو استفاده کند.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.