about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

اینتل با راه‌اندازی پروژه Zero Variant در حال طراحی دوباره تراشه‌های خود برای جلوگیری از حملات Spectre و Meltdown است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به گفته برخی از منابع فعال خبرها حاکی از آن است که شرکت اینتل برای کاهش حملات صورت گرفته روی تجهیزات خود پردازنده‌های ساخت خود را در حال به‌روزرسانی است.

به‌روزرسانی‌های صورت گرفته اساساً به‌عنوان یکی راه‌های محافظت از ابزار و تجهیزات در فضای مجازی به شمار می‌رود که دسترسی مهاجم به اطلاعات و دخالت در سیستم موردنظر را ممنوع می‌کند.

به‌روزرسانی‌های صورت گرفته در نسل بعدی پردازنده‌های Xeon Scalable شرکت Cascade Lake و نسل هشتم پردازنده‌های Intel Core که در نیمه دوم 2018 ارائه می‌شوند صورت می‌گیرند.

به گفته برایان گرزنیچ، مدیر اینتل همان‌طور که عرضه محصولات جدید اینتل به بازار ارائه می‌شود این اطمینان حاصل می‌شود که مردم با پیشرفت این عملکردها از این شرکت‌ها انتظار دارند و این به نوبه خود از اهمیت بالایی برخوردار است. هدف اینتل این است که نه‌تنها بهترین عملکرد را ارائه دهیم بلکه بهترین عملکرد را باید در امنیت محصولات ارائه دهیم.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.