about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ضرورت کمک دولت به صنعت مخابرات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ آیت‌الله نوری‌همدانی ظهر امروز در دیدار با سرپرست مخابرات کشور، با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در مخابرات کشور گفت: «مسئله ارتباطات موضوع مهمی است که باید تلاش شود تا از نظر ارتباطات به پیشرفت‌های مناسبی برسیم، هر مسئله‌ای که با فرهنگ مردم ارتباط دارد مسئله ظریف و پیچیده‌ای است که کار شما در این زمینه بسیار باارزش است.»
آیت الله نوری همدانی با یادآوری لزوم ایستادگی در برابر جنگ نرم دشمن بیان کرد: «دو جنگ در دنیا وجود دارد که یکی جنگ نرم و دیگر جنگ سخت است، حق و باطل از گذشته وجود داشته که طرفداران حق باید از پیشرفت امکانات در زمینه‌های مختلف استفاده کرده و به مقابله با گروه باطل بپردازند.»

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با تأکید بر لزوم پیشرفت در زمینه‌های مختلف ابراز کرد: «ما باید در زمینه مخابرات به پیشرفت‌های شگرفی برسیم تا با کمبودی مواجه نباشیم و نیازهای داخلی را رفع کنیم.»
وی با اظهار جایگاه و ارزش مسلمانان نزد خداوند تصریح کرد: «اسلام تأکید دارد که مسلمانان همواره در برابر کفار ایستادگی کنند و هیچ‌گاه سکوت نکنند و به مقابله با گروه‌های کفر و نفاق بپردازند و در زمینه نشر اسلام اهتمام داشته باشند.»
مرجع تقلید شیعیان با بیان این‌که جنگ نرم در زمان امام علی (ع) وجود داشت، افزود: «جنگ نرم در گذشته هم وجود داشته و این‌گونه نیست که مربوط به زمان حال باشد، دشمنان تلاش‌های زیادی انجام دادند که با فتنه‌انگیزی عدالت امیرالمؤمنین (ع) را زیر سؤال ببرند اما نتوانستند.»
 

منبع: تسنیم

 

تازه ترین ها
گوگل
1404/06/01 - 09:48- هوش مصنوعي

گوگل و ناسا «پزشک هوش مصنوعی» را به کمک فضانوردان فرستادند

گوگل و ناسا پزشک مبتنی بر هوش مصنوعی به همراه فضانوردان اعزام می‌کنند. این فناوری پیشرفته می‌تواند تشخیص و درمان مشکلات پزشکی در فضا را امکان‌پذیر کند.

اختلال
1404/06/01 - 09:41- آسیب پذیری

اختلال گسترده GPS و راهکار مسوولان

اختلال در سامانه‌های GPS که پس از جنگ 12 روزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و به گفته وزیر ارتباطات به دلیل ملاحظات امنیتی و احتمال حضور پهپادهاست، زندگی روزمره مردم و کسب‌وکارها را تحت تاثیر قرار داده اس.

مشکل
1404/06/01 - 09:36- ابزارهای هوشمند

مشکل بزرگ ربات‌های انسان‌ نما که از دید ما پنهان مانده‌ است

اختلال در سامانه‌های GPS که پس از جنگ 12 روزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و به گفته وزیر ارتباطات به دلیل ملاحظات امنیتی و احتمال حضور پهپادهاست، زندگی روزمره مردم و کسب‌وکارها را تحت تاثیر قرار داده است.