about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

شکایت کاربران از شرکت EasyJet

مشتریان شرکت «EasyJet» به دنبال حملات سایبری اخیر به این شرکت، دادخواستی ارائه دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد مشتریان شرکت هواپیمایی بریتانیایی ایزی‌جت (EasyJet) به دنبال حملات سایبری اخیر دادخواست جمعی علیه این شرکت ارائه دادند. 

طبق گزارش این روزنامه، این دادخواست یکی از بزرگ‌ترین دادخواست‌های جمعی ارائه اطلاعات شخصی در انگلستان است که حدود 10 هزار نفر به آن ملحق شده‌اند. 

شرکت ایزی‌جت درمورد شرکت حقوقی «PGMBM» که پرونده دادخواست یادشده را هدایت می‌کند، اعلام کرد:

ما می‌دانیم که این شرکت حقوقی دادخواست جمعی علیه ایزی‌جت به دیوان عالی ارائه کرده است. دیگر شرکت‌ها نیز خدمات خود را تبلیغ می‌کنند تا اقدام به همین کار کنند. از این موارد زیاد اتفاق می‌افتد. اینکه این شرکت‌ها تبلیغات می‌کنند به معنای دادخواهی قوی نیست.

 در اقدامی مشابه چندین هزار مشتری شرکت هواپیمایی «British Airways» نیز به دنبال حملات سایبری و نشت اطلاعات 500 هزار مشتری آن در سال 2018، دادخواست جمعی ارائه دادند. 

پیشتر شرکت هواپیمایی ایزی‌جت هدف حملات سایبری قرارگرفته و اطلاعات 9 میلیون مشتری آن به سرقت رفته بود.

هکرها موفق شده‌ بودند به آدرس پست الکترونیکی و اطلاعات پرواز بیش از 9 میلیون مشتری این شرکت اعم از اطلاعات کارت‌های اعتباری بیش از 2 هزار کاربر ایزی‌جت دسترسی پیدا کنند. 

کارشناسان امنیت سایبری به‌محض شناسایی حمله اقدامات لازم را انجام داده و مدیریت شرکت نیز در خصوص این حادثه به مرکز ملی امنیت سایبری و اداره اطلاعات انگلیس (ICO) اطلاع‌رسانی کرده‌ بود. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.