about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی هوش‌های مصنوعی فریب خورده

سازمان آی‌آرپا قصد دارد ابزارهایی را برای شناسایی هوش‌های مصنوعی دستکاری‌شده توسعه دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «nextgov»؛ سازمان ای‌آرپا (IARPA) با انتشار برگه درخواستی به نام «TrojAI BAA» به دنبال ایده‌هایی می‌گردد که چگونگی حملات تروجان‌ها به هوش مصنوعی را شناسایی کند.

در ساده‌ترین سطح، هوش‌های مصنوعی تشخیص چهره‌ی مدرن، با توجه به حجم عظیمی از تصاویر که به عنوان ورودی به آن‌ها داده می‌شود، آموزش می‌بینند. برای مثال اگر فردی قصد دارد الگوریتمی توسعه بدهد که علائم کنار جاده را تشخیص بدهد باید حجم عظیمی از علائم مختلف را که از زوایای مختلف در تصویر دیده می‌شوند، به سامانه وارد کنند. در نتیجه الگوریتم، روابط بین پیکسل‌های عکس‌ها را آموخته و تفاوت میان تابلوهای سرعت و توقف را درک می‌کند.

با وجود این ممکن است در هنگام آموزش هوش مصنوعی، یک مهاجم چند تصویر اضافی را به بخش تشخیص‌دهنده علائم سرعت وارد کند که تابلوی ایستی را همراه با یادداشتی روی آن به نمایش می‌گذارد. از این پس هرگاه مهاجم اراده کند، سامانه‌ی آموزش دیده شده، در جهان واقعی علائم توقف را سرعت تصور می‌کند و این کار تنها با یک نوشته‌ی کوچک انجام شده است. چنین دست‌کاری ساده‌ای می‌تواند در فناوری خودروهای بی راننده به یک کابوس تبدیل شود.

ای‌آرپا قصد دارد ابزارهایی را به وجود آورد که قادر هستند هرگونه مشکل یا ناهنجاری به وجود آمده در الگوریتم‌ها را پس از پایان آموزش آن‌ها شناسایی کنند.

مثال یادشده تنها نوع حمله‌ی امکان‌پذیر به هوش‌های مصنوعی به حساب نمی‌آید. پژوهشگران هشدار داده‌اند که این دستاوردها در حوزه‌ی درک جهان پیرامون خود از معایب ذاتی برخوردار هستند. برای مثال می‌توان از طریق روشی به نام «نمونه‌های خصمانه» (adversarial examples)، اشیای فیزیکی مانند تابلوی توقف را به عنوان یک ابزار دیگر معرفی کرد. در این روش با دستکاری پیکسل‌ها به گونه‌ای که برای انسان قابل‌تشخیص نباشد، هوش مصنوعی ممکن است تصویر یک خرس قطبی را به عنوان هواپیما شناسایی کند.

هیچ‌یک از حملات تروجانی یا نمونه‌های خصمانه یادشده تاکنون در جهان واقعی مورد استفاده قرار نگرفته‌اند؛ با وجود این پژوهشگران معتقدند احتمال به کارگیری چنین روش‌هایی روزبه‌روز در حال افزایش است. به همین منظور از هم‌اکنون باید راه‌کارهایی را برای مقابله با آن‌ها شناسایی کرد.

تازه ترین ها
دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.

دستگیری
1404/04/11 - 11:34- جرم سایبری

دستگیری ۵ نفر به اتهام کلاهبرداری ۵۴۲ میلیون‌دلاری ارزدیجیتال

مقامات اسپانیایی پنج نفر را به اتهام راه‌اندازی یک طرح کلاهبرداری بین‌المللی سرمایه‌گذاری ارزدیجیتال دستگیر کردند که بیش‌از ۴۶۰ میلیون یورو (معادل ۵۴۲ میلیون‌دلار) از بیش‌از ۵ هزار قربانی در سراسر جهان را شست‌وشو داده است.