about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به گفته کارشناسان، براساس روش جدید علامت‌گذاری، وب‌سایت‌های مخرب می‌توانند هر بازدید کننده را به‌صورت منحصربه‌فرد شناسایی کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، برخی اقدامات متقابل در طول سال‌ها برای کاهش ردیابی کاربران اینترنت از سوی سایت‌های بازدید شده توسعه یافته‌اند؛ این موارد شامل استفاده از «Privacy Badger»، پاکسازی کوکی‌ها یا یک پسوند ضدردیابی است که امکان گشت و گذار خصوصی یا ناشناس را فراهم می‌کند. با این حال، سایت‌ها اکنون راه جدیدی برای مقابله با هر 3 گزینه دارند.

این تکنیک از تارنماک‌ها (favicons)، آیکون‌های کوچک نشان داده شده از سوی سایت‌ها در لیست نشانه‌های کاربران و زبانه‌های مرورگر، استفاده می‌کند. محققان دانشگاه ایلینویز در شیکاگو در تحقیقات جدید خود گفتند که اکثر مرورگرها تصاویر را در یک مکان جدا از موارد استفاده شده برای ذخیره کوکی‌ها، داده‌های سایت و سابقه مرورگر ذخیره می‌کنند.

با بارگیری تارنماک‌ها در مرورگرهای بازدید کننده، که به‌صورت منحصر به فرد آنها را در طول مدت زمان طولانی مشخص می‌کند، وب‌سایت‌ها می‌توانند سوءاستفاده کنند. کارشناسان دانشگاه ایلینویز نوشتند : «به طور کلی، در حالیکه تارنماک‌ها به مدت طولانی به عنوان یک منبع تزئینی ساده پشتیبانی شده به‌وسیله مرورگرها برای تسهیل نام تجاری وب‌سایت‌ها در نظر گرفته می‌شدند، تحقیقات ما نشان می‌دهد که آنها یک بردار ردیابی قدرتمند را معرفی می‌کنند که تهدیدی جدی روی حفظ حریم خصوصی کاربران است.»

این کار می‌تواند به‌راحتی از سوی هر وب‌سایتی، بدون نیاز به رضایت یا تعامل کاربر یا حتی زمانی که مرورگر دارای پسوندهای ضدردیابی محبوب است، انجام شود. بدتر از همه، رفتار ذخیره‌سازی مرورگرهای مدرن مزیتی برای این نوع حمله را فراهم می‌کند. به گفته محققان، با توجه به شیوه‌های انزوا نادرست در تمام مرورگرهای اصلی، حافظه پنهان تارنماک حتی در هنگام مرور در حالت ناشناس استفاده می‌شود.

کروم (Chrome)، سافاری (Safari) و «Edge» نسبت به این حمله آسیب‌پذیر هستند و تا همین اواخر «Brave» نیز اینگونه بود که پس از دریافت گزارش محققان، اقدامات مؤثری را توسعه داد. فایرفاکس (Firefox) نیز ممکن است به این نوع حمله حساس باشد.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.