about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

شارژ ابزارهای هوشمند از طریق هوا (بخش دوم)

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ میزان استفاده از روترها در هر دو زمینه به طور هم‌زمان باید تعیین شود تا مشکلی در هر دو زمنیه­‌ی شارژ و مسیریابی بسته‌های اطلاعاتی شبکه ایجاد نشود.

برایس کلاگ (Bryce Kellogg)، یکی دیگر از محققان این پروژه، گفت: «اگر ما بیش از ظرفیت روترها از آن‌ها برای تأمین برق استفاده بکنیم، شبکه و اطلاعات آن از بین می‌رود؛ زیرا با این کار روترها در تمام مدت تنها به شارژ دستگاه‌ها می‌پردازند. ما روترها را دوباره برنامه‌ریزی می‌کنیم تا به کمک حس­گر خاصی که برای این کار ایجاد شده است، میزان انتقال انرژی کنترل شود و بیش از حد ظرفیت این کار را انجام ندهد. به جای ایجاد یک کانال دائمی برای انتقال انرژی از طریق وای­فای، ما آن‌ها را به سه کانال مجزا تقسیم می‌کنیم تا فشار زیادی به هیچ‌کدام وارد نشده و به‌طور هم‌زمان هر دو کار را انجام دهد.»

این گروه تحقیقاتی این فناوری را در محیط آزمایشگاهی در بُردهای 5.1، 6 و 8.5 متری امتحان کرده است؛ اما فعلاً به علت محدودیت‌هایی که سازمان ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) (این سازمان وظایفی مانند تعیین استانداردهای پهنای باند و فرکانس‌های رادیویی) تعیین کرده است امکان افزایش برد آن وجود ندارد.

همچنین این فناوری با استفاده روتر «Asus RT-AC68U» در شش خانه در مناطق مختلف شهر سیاتل آمریکا آزمایش شده است. روتری که از آن نام برده شد متعلق به چند سال گذشته بوده و فناوری آن تقریباً قدیمی شده است. این موضوع نشان می‌دهد، این فناوری با استفاده از روترهای قدیمی بسیاری از شرکت‌ها قابل اجرا است. وامسی تالا (Vamsi Talla) افزود: «از نظر تئوری تنها نیاز به ارتقای نرم‌افزاری این روترها وجود دارد.»

این گروه در حال تحقیق برای کاربردی‌تر کردن و افزایش برد این فناوری است. در صورتی‌ که این گروه بتواند با وجود محدودیت‌های ایجادشده توسط FCC برد این دستگاه را افزایش دهد و آن را عمومی کند تحول بزرگی در زمینه‌های تجاری و صنعتی ایجاد می‌شود؛ در غیر این صورت تنها یک دستاورد خواهد بود که در سطوح پایین کاربرد دارد.

بخش اول

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.