about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

سلاح‌های مهلک و مخرب سایبری پنتاگون

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس برخی گزارش‌ها، با توجه به قراردادهای نظامی آمریکا و اظهارات مقامات رسمی سابق پنتاگون، این وزارتخانه قصد دارد سلاح‌های سایبری مهلکی را ایجاد کند. فرماندهی سایبری آمریکا مبلغ 450 میلیون دلار برای اجرای این برنامه هزینه می‌کند. قرارداد ساخت این سلاح‌ها با شرکت‌های نورثروپ گرومن و لاکهید مارتین بسته شده است.
این سلاح‌ها به سربازان آمریکا اجازه می‌دهد تا از کدهای «بمب‌های منطقی» (Logic bombs)، استفاده کنند؛ یعنی از کدهای مخربی که زیرساخت‌های حیاتی دشمن را تخریب می‌کند و احتمالاً خسارات جانی نیز خواهد داشت. این سلاح‌ها توانایی لازم برای متوقف کردن فعالیت هکرهای خارجی، جلوگیری از حمله به سامانه‌های داخلی، کمک به سربازان آمریکا در خارج از کشور و دفاع از شبکه‌های بخش نظامی را دارد.
یکی از فرماندگان بازنشسته‌ی نیروی دریایی آمریکا به نام بیل لیگر (Bill Leigher)، گفت: «این سلاح‌ها، امکان حمله‌ی سایبری برای خاموش کردن نیروگاه‌های برق یا حمله به صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما را می‌دهد. من به این سلاح‌ها اطمینان دارم. شما [با استفاده از آن‌ها] توانایی دشمن برای تعمیر هواپیماهایش را کاهش می‌دهید. می‌دانم که از این سلاح‌ها چگونه استفاده می‌شود و آن‌ها بهترین گزینه برای مدیریت هستند.» راه‌اندازی بخش راه‌حل‌های سایبری ریتیون از جمله اقدامات لیگر است.

 

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.