about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

سرقت حساب های کاربری Avira توسط هکر 16ساله

Mazen Gamalمحقق امنیت مصری که تنها ۱۶ سال دارد، آسیب پذیری مذکور را بر روی وب سایت Avira  کشف کرده است. وی این آسیب پذیری را در ۲۱ اوت به اطلاع گروه امنیتی Avira  رسانده و آنها به او پاسخ مثبت داده و این باگ CSRF را روی سایت خود اصلاح کرده اند.

وب سایتAvira  به صورت رایگان سرویس ذخیره آنلاین را در اختیار کاربران خود می گذارد. اما این سرویس آسیب پذیر بوده و هکر می تواند به راحتی به حساب های کاربران دست یافته و  اطلاعات آنها را به سرقت ببرد.

این حفره امنیتی می تواند  عاملی برای حملات Cross-Site Request Forgery موسوم به CSRF  باشد. در اینگونه حملات، بدون آنکه کاربر مطلع شود، مهاجم به اجرای حمله پرداخته و به حساب و فایلهای ذخیره شده در کلود ایمن دست می یابد.

اساسا در این نوع حمله، هکر قربانی خود را توسط URL مخرب که شناسه هکر را جایگزین شناسه قربانی می کند استفاده می نماید.

Mazen Gamal  ادعا می کند که با این روش توانسته دسترسی کامل به حساب کاربران را پیدا کند و تمامی داده های کاربری به همراه شماره سریال های نرم افزارها را به سرقت ببرد.

این هکر به دلیل ارائه گزارشهای امنیتی بسیار در نزد شرکت های مهمی همچون هایتک که شامل گوگل و فیسبوک و توئیتر نیز می باشند، به چهره ای شناخته شده تبدیل شده است.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.