about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

سامسونگ اخیراً موفق شد تا یک پنل اولد با تراکم ۱۰۰۰۰ پیکسل بر اینچ بسازد که انقلابی جدید در نمایشگرها محسوب می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مهندسان سامسونگ در همکاری با محققان دانشگاه استنفورد به‌تازگی موفق شدند تا یک نمایشگر با بالاترین تراکم پیکسلی در دنیا را تولید کنند. این پنل که از نوع OLED است دارای تراکم پیکسلی ۱۰۰۰۰ پیکسل بر اینچ است.
در این نمایشگر از یک‌لایه فوق نازک پنل خورشیدی استفاده‌شده که حاصل آن دستیابی به یک معماری جدید برای ساخت نمایشگر OLED شد. در تئوری این فناوری را می‌توان برای ساخت نمایشگر تلویزیون، هدست واقعیت مجازی و گوشی استفاده کرد.
در این نوع نمایشگرها به دلیل تراکم بالای پیکسل‌ها دیگر از اثر درب خبری نیست؛ اثر درب به حالتی گفته می‌شود که در آن مرز بین پیکسل‌ها و ریز پیکسل‌ها در تصویر مشخص می‌شوند. این پدیده در تمامی هدست‌های واقعیت مجازی دیده می‌شود، چراکه چشم تنها چند سانتی‌متر با نمایشگر فاصله دارد.
درهرصورت معماری جدید ساخت پنل OLED برای حذف نور سفید یک‌لایه نازک از جنس نقره دارد که با یک‌لایه فلز بازتاب‌دهنده‌ دیگر جفت شده و خواص بازتابی را تغییر می‌دهد. همچنین سبب طنین‌اندازی برخی رنگ‌های خاص می‌شود. حاصل این طراحی رسیدن به یک نمایشگر با تراکم پیکسلی بالا بدون فدا کردن روشنایی است.
البته ساخت پنل اولد با تراکم ۱۰۰۰۰ پیکسل بر اینچ به‌تنهایی کافی نیست، بلکه سامسونگ باید بتواند راهی برای تأمین انرژی محاسبات سنگین هنگام پردازش تصویر برای نمایش روی این پنل پیدا کند. شمار بالای پیکسل‌ها نیز به ماژول کنترل‌کننده بسیار قدرتمندی دارد همچنان مشخص نیست که آیا سخت‌افزارهای فعلی قادر به پاسخ‌گویی نیاز آن هستند یا خیر.
در حال حاضر سامسونگ بزرگترین وبرترین سازنده پنل‌های نمایشگر در دنیا محسوب می‌شود تولیداتش را ضمن استفاده از محصولات خود، برای ساخت دیگر کالاها به کمپانی‌های دیگر همچون اپل و هواوی نیز می‌فروشد.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/09/16 - 21:29- سایرفناوری ها

راه‌اندازی رسمی شبکه 5G در الجزایر

الجزایر نسل پنجم تلفن همراه (5G) را راه‌اندازی کرد و به ۳ اپراتور ملی مجوز داد.

جذب
1404/09/16 - 14:59- هوش مصنوعي

جذب کربن برای مرکز داده توسط گوگل

گوگل از یک کارخانه گاز با قابلیت جذب کربن برای مرکز داده حمایت می‌کند.

درخواست
1404/09/16 - 14:36- هوش مصنوعي

درخواست پاپ از نهادهای جهانی در زمینه هوش مصنوعی

پاپ از نهادهای جهانی خواست تا جوانان را در مسیر نفوذ رو به گسترش هوش مصنوعی راهنمایی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.