about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اپراتورهای تلفن همراه روسیه یک سیستم بررسی و تأیید تماس ساختند. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیر دپارتمان تأمین امنیت سایبری وزارت ارتباطات روسیه ولادیمیر بنگین اعلام کرد 4 اپراتور بزرگ تلفن همراه روسیه ام‌تی‌‎اس (MTS)، بی‌لاین (Beeline)، مگافون (Megafon) و تله 2 (Tele2) یک سیستم بررسی و تأیید تماس طراحی کرده و در حال تست آن هستند. برای اینکه سیستم به‌خوبی کار کند، تمام اپراتورهای فعال روس بایستی به آن وصل شوند. 

بنگین دراین‌باره اعلام کرد:

معمولاً اپراتورها خودشان به وزارت ارتباطات مراجعه می‌کنند و از کلاه‌برداران شکایت می‌کنند. چنین تماس‌هایی به اعتبار اپراتورها لطمه وارد می‌کند. اپراتورهای «چهار بزرگ» برای محافظت از مشترکان خود سیستم تأیید تماس اختصاصی ساخته و با موفقیت تست می‌کنند. برای کارکرد بی‌عیب و نقص این سیستم، همه اپراتورهای فعال روس بایستی به آن وصل شوند. در حال حاضر، شمار آن‌ها بیش از هزار است.  

وی تأکید کرد که کلاه‌برداری تلفنی یک مسئله مهمی بوده و گزارش‌ها و برنامه‌های این حوزه نه‌تنها از سوی کسانی که با آن مبارزه می‌کنند، بلکه توسط افرادی که آن را گسترش می‌دهند نیز بررسی می‌شود. بنگین به ارقامی اشاره کرد که بر اساس آن هر بیستمین تماس از یک شماره ناشناس، یک تماس کلاه‌برداری است و 90 درصد از کلاه‌برداری‌های بانکی تلفنی بوده و از هر ده تماس، 9 مورد با جایگزینی شماره انجام می‌شود. 

مدیر دپارتمان امنیت سایبری افزود در حال حاضر موضوع مجازات اداری اپراتورهایی که امکان جایگزینی شماره را فراهم ساخته و درنتیجه شریک کلاه‌برداری می‌شوند، در دست بررسی است. 

منبع:

تازه ترین ها
کمپین
1404/07/14 - 11:55- اروپا

کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری در اروپا

اتحادیه اروپا کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری علیه تهدیدات فیشینگ را آغاز کرد.

مدل‌های
1404/07/14 - 11:35- هوش مصنوعي

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از رقیب چینی خود، دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند.

انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.