about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کارشناسان اعلام کردند یک سیستم امنیت سایبری قوی باید در کنیا ایجاد شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زندگی روزمره در کنیا در ماه گذشته با مشکل مواجه شد و میلیون‌ها نفر قادر به دسترسی به بیش از 5000 سرویس دیجیتالی دولتی نبودند. این اختلال در مقیاس وسیع یادآور چالش منحصر به فردی است که دولت‌های آفریقایی در دوره تحول دیجیتال خود و ایمن کردن زیرساخت‌های حیاتی با آن روبرو هستند. در واقع، تعداد حملات سایبری گزارش شده در این کشور بین ژوئیه و سپتامبر سال گذشته در مقایسه با 3 ماهه قبل 200 درصد افزایش یافته است.

آخرین گزارش سیگنال‌های سایبری مایکروسافت، زیرساخت‌های حیاتی را که در رویدادهای پرمخاطب هدف قرار می‌گیرند، مورد توجه قرار داد و بینش روشنی را در مورد اینکه چرا نهادهای دولتی چنین اهداف جذابی هستند و چگونه عوامل تهدید به خدمات ضروری نفوذ می‌کنند، ارائه داد.

براساس آموخته‌ها و تله‌متری ارائه پشتیبانی امنیت سایبری درمورد تأسیسات زیرساختی حیاتی در طول جام جهانی 2022، طرحی برای دولت‌ها و سازمان‌ها ارائه می‌شود که به دنبال کاهش چنین عوامل تهدیدی هستند؛ مانند رویدادهای ورزشی جهانی، نهادهای دولتی کنیا در برابر سطحی از خطرات سایبری آسیب‌پذیر هستند که به سادگی در محیط‌های دیگر وجود ندارد. گزارش‌های خبری از سرتاسر جهان نشان می‌دهد که حملات سایبری علیه دولت‌های ایالتی و محلی به سرعت ادامه می‌یابد و فعالیت‌هایی که زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند از 20 به 40 درصد از کل حملات دولتی افزایش می‌یابد؛ این امر به ویژه در آفریقا، که بالاترین میزان حملات سایبری را در جهان به ثبت رسانده، صادق است و در گزارش اخیر در مورد چشم‌انداز امنیت سایبری آفریقا، کنیا دارای بیشترین تعداد تصمیم گیرندگان (82 درصد) در منطقه است که نشان می‌دهد تهدیدات امنیت سایبری آنها در سال گذشته افزایش یافته است.

دولت کنیا با اذعان به قدرت تحول دیجیتال در تحقق پتانسیل‌های کشور، امنیت سایبری را به عنوان یک عنصر کلیدی برای موفقیت شناسایی کرده است. دولت با ایجاد سازمان ملی امنیت سایبری و تیم ملی واکنش به حوادث رایانه‌ای برای حملات سایبری آماده شده و با شرکای خود برای اجرای مداوم راهبرد امنیت سایبری ملی 2022-2027 همکاری می‌کند.

مایکروسافت در پاسخ به این سؤال که چگونه مؤسسات بخش عمومی اطمینان حاصل می‌کنند که سیستم‌های امنیت سایبری آنها قادر به خنثی کردن سطح افزایش فعالیت‌های مخرب است؟، توصیه کرد که آژانس‌ها ابتدا یک ارزیابی ریسک سایبری انجام دهند و تهدیدات بالقوه خاص سازمان خود را شناسایی کنند. این ارزیابی باید شامل تمام پیمانکاران و تأمین کنندگان باشد.

کارشناسان معتقدند که اجرای یک چارچوب امنیتی جامع و چند لایه تأمین شده به‌وسیله ابر، ضروری است و شامل استقرار فایروال‌ها، سیستم‌های تشخیص نفوذ و پیشگیری و پروتکل‌های رمزگذاری قوی برای تقویت شبکه در برابر دسترسی‌های غیرمجاز و نقض داده‌ها می‌شود. ممیزی‌های امنیتی منظم و ارزیابی آسیب‌پذیری‌ها نیز باید انجام شود.

فراتر از خود چارچوب امنیتی، آگاهی کاربر و برنامه‌های آموزشی برای آموزش کارکنان در مورد بهترین شیوه‌های امنیت سایبری، مانند شناسایی ایمیل‌های فیشینگ، استفاده از احراز هویت چندعاملی یا حفاظت بدون رمز عبور و اجتناب از لینک‌ها یا دانلودهای مشکوک بسیار مهم هستند.

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.