about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یافته‌های شرکت روس تلکام سولار نشان می‌دهد اکثر حملات هکرهای زبده روی زیرساخت‌های حساس متمرکز شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های محققان شرکت روس تلکام سولار نشان می‌دهد اکثر حملات سایبری پیشرفته (92%) در روسیه در سال 2021 روی زیرساخت‌های اطلاعاتی حساس متمرکز بوده است. 

در گزارش این شرکت آمده است:

اکثریت‌قریب‌به‌اتفاق (92%) حملات سایبری که توسط مهاجمان بسیار زبده در سال 2021 انجام‌شده، زیرساخت‌های اطلاعاتی حساس را هدف قرار داده‌اند. در اغلب موارد، توجه هکرهای زبده را - مزدوران سایبری و گروه‌های تحت حمایت دولت - سازمان‌های دولتی، شرکت‌های انرژی، صنعت و صنایع نظامی به خود جلب کرده‌اند. 

تحقیقات روس تلکام سولار نشان می‌دهد بیش از 300 حمله در سال 2021 ثبت‌شده که نسبت به سال 2020 چندین برابر رشد داشته است. بیشتر حملات توسط گروه‌های نه‌چندان زبده و مجرمان سایبری انجام‌شده است. این گروه‌ها از ابزارهای سفارشی، بدافزارهای در دسترس و آسیب‌پذیری‌ها و مهندسی اجتماعی استفاده کرده و هدف اصلی آن‌ها کسب درآمد مستقیم از حمله با استفاده از رمزگذاری، ماینینگ یا برداشت وجه بوده است.

گروه‌های بسیار زبده که نرم افزارهای اختصاصی و ابزارهای پیچیده‌تری در زرادخانه خود دارند  18 درصد حملات را انجام داده‌اند. معمولا این مهاجمان کار سفارشی انجام داده و با جاسوسی سایبری، هکتیویسم و تسلط کامل به زیرساخت‌ها و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های روز صفر شرکت‌های بزرگ کسب‌وکار و زیرساخت‌های اطلاعاتی حساس را هدف قرار می‌دهند.  

ولادیمیر دریوکوف، مدیر مرکز مقابله با حملات سایبری سولار جی‌اس‌اوسی (Solar JSOC) شرکت روس تلکام سولار دراین‌باره می‌گوید:

چنین حملاتی تقریبا همیشه هدفمند هستند، بنابراین مهاجمان در ابتدا سازمان موردحمله را به‌دقت بررسی می‌کنند... این گروه‌ها به‌خوبی با منطق عملکرد ابزارهای بنیادین حفاظت از اطلاعات به‌خوبی آشنا هستند و این امکان را پیدا می‌کنند برای مدت طولانی ناشناس بمانند. 

در سال 2021، 60% از حملات فیشینگ توسط مهاجمان متوسط انجام‌شده، چراکه این حملات به هزینه‌های زیادی نیاز نداشته است. هکرهای زبده در بخشی از حملات از آسیب‌پذیری‌های وب سوءاستفاده کرده‌اند به این دلیل که برنامه‌های تحت وب در زیرساخت‌های اطلاعاتی حساس و ارگان‌های دولتی همچون پورتال‌های سازمانی یا وب میل‌ها از حفاظت چندانی برخوردار نبوده و اشکالات زیادی داشته‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.