about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: زیرساخت‌های ارتباطات و اطلاعات در این استان رضایت‌بخش نیست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  سید محمود رادمنش  جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهمترین دغدغه مدیران دولت سیزدهم جلب رضایت مردم به ویژه مردم محروم و کمتربرخوردار با توسعه خدمات و زیرساخت‌ها است.

وی با اشاره به رسالت اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد: این دولت با مردم گره خورده و معتقد به مبانی مردمی انقلاب است که در این راستا خدمات رسانی و‌توسعه زیرساخت‌ها در مناطق کمتربرخوردار جزو اولویت‌ها می‌داند.

نماینده ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در زمینه حل مشکلات ارتباطی مناطق مختلف استان اقدامات متعددی آغاز شده که امید داریم تا پایان سال شاهد رفع دغدغه‌های مردمی در این زمینه باشیم.

رادمنش به عدم وجود زیرساخت‌های ارتباطی لازم در استان اشاره کرد و افزود: برنامه وزارت ارتباطات دولت سیزدهم، توسعه زیرساخت باکیفیت و سرعت بالا در استان و کشور است.

وی به امضای تفاهم نامه توسعه شبکه فیبر نوری در استان با مجری ملی اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه با هدف دسترسی 80 درصد از خانوارهای استان به شبکه ارتباطی مبتنی بر فیبر(Ftth) تا پایان دولت سیزدهم امضا شده و در حال پیگیری است.

رادمنش همچنین در خصوص گلایه برخی از مردم شریف روستاهای استان مبنی بر عدم پوشش اشاره کرد و ادامه داد: در برخی از روستاها ما از طریق اپراتورهای مختلفی خدمت ارائه می‌دهیم که تقاضا دارم مردم شریف این مناطق از خدمات دیگر اپراتورها نیز استفاده کنند.
وی همچنین از پیگیری دغدغه‌های مردم و مسئولان ارشد استان در خصوص رفع مشکلات ارتباطی خبر داد و افزود: همکاران ما در مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جهادگونه در حال تلاش برای رفع این نگرانی‌ها هستند.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.