about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کوالکام از مودم 5G برای اینترنت اشیا رونمایی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که شرکت‌های نیازمند به اتصال داده پرسرعت به دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) بسیار گسترده، ممکن است به جدیدترین مودم 5G رونمایی شده به‌وسیله کوالکام (Qualcomm)، غول تراشه موبایل آمریکایی علاقه‌مند شوند.

غول تراشه موبایل واقع در کالیفرنیا از سیستم «Modem-RF» اینترنت اشیای «315 5G» رونمایی کرد که به عنوان یک راه‌حل جامع «مودم به آنتن» برای شبکه‌های 5G و موارد استفاده از اینترنت اشیا در خرده‌فروشی، انرژی، تولید، کشاورزی، ساخت و ساز، معدن و اماکن عمومی مطرح شود.

این مودم جدید «پین به پین» است، با سری ماژول‌های LTE  موجود کوالکام سازگاری دارد و همچنین می‌تواند در حالت LTE اجرا شود؛ در نتیجه مشتریان به راحتی می‌توانند اتصال خود را ارتقا دهند، زیرا شرکت‌های تلفن همراه شبکه‌های 5G را به صورت آنلاین در اختیار دارند.

جفری تورانس (Jeffery Torrance)، معاون ارشد مدیریت محصولات کوالکام در بیانیه مطبوعاتی گفت :

«ما خوشحال هستیم که از راه‌حل جدید اینترنت اشیای 5G خود رونمایی می‌کنیم زیرا به تحریک و مقیاس‌بندی صنعت اینترنت اشیای 5G کمک و انتقال‌های مورد نیاز برای صنعت 4.0 را امکان‌پذیر خواهد کرد؛ این راه‌حل به ایجاد دستگاه‌های با دوام و رشد و گسترش در صنعت اینترنت اشیای 5G کمک و امکان یکپارچه‌سازی را برای مشتریان با استفاده از نسل‌های قبلی اتصال فراهم می‌کند.»

شرکت‌های مخابراتی تلفن همراه از سال 2019 شروع به استفاده از شبکه‌های 5G کردند و بیشتر شرکت‌ها در ایالات متحده امروز شبکه‌های 5G را تحت پوشش قرار می‌دهند که سرعت شبکه را تا 10 گیگابیت در ثانیه ارائه می‌دهد و بسیار سریع‌تر از 4 تا 12 مگابیت در ثانیه نسبت به LTE و 4G فعلی است. تأخیر زمانی بین ارسال و دریافت داده‌ها نیز با 5G به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد که این امکان را برای راه‌حل‌های جدید سرگرمی و همکاری و بدون ذکر موارد استفاده صنعتی فراهم می‌کند.

شرکت بوش (Bosch)، سازنده آلمانی از جمله شرکت‌هایی است که تمایل دارد از مودم جدید کوالکام 315 برای کارخانه آینده خود استفاده کند. استفِن هاک (Steffen Haack)، یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت آلمانی اظهار داشت که مودم جدید عملکردهای جالب جدید را به ویژه برای برنامه‌های اینترنت اشیای صنعتی امکان‌پذیر و به ایجاد برنامه‌های جدید با 5G کمک می‌کند.

به نظر می‌رسد اشنایدر الکتریک (Schneider Electric)، یکی دیگر از شرکت‌های پذیرای این مودم باشد. بینویت ژاکمین (Benoit Jacquemin)، مدیر نوآوری در این شرکت، به توانایی مودم برای ارائه پهنای باند، قابلیت اطمینان و عملکرد گسترده در سراسر صنایع اشاره کرد و گفت که این فناوری پتانسیل تبدیل شدن به یک کاتالیزور دیجیتالی را دارد.

کوالکام انتظار دارد مودم جدید 5G را در نیمه دوم سال 2021 ارائه کند.

منبع:

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.