about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

رشد تصاعدی حملات DDoS

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به نظر می‌رسد، گزارش‌ها و هشدارهای شرکت‌های امنیت سایبری درباره خطر حملات اختلال سرویس توزیع‌شده (DDoS)، از سوی سازمان‌ها و شرکت‌ها چندان جدی گرفته نمی‌شود. به تازگی، شرکت امنیت سایبری نیوستار (Neustar)، تحقیقی را انجام داده که ثابت می‌کند، 73 درصد شرکت‌ها در سال 2015، هدف حملات اختلال سرویس توزیع‌شده قرار گرفته‌اند.
82 درصد قربانیان، بیش از یک حملهDDoS  را تجربه کرده و 45 درصد آنها نیز بیش از 6 بار هدف حملات اختلال سرویس قرار گرفته‌اند. 57 درصد قربانیان، پس از حمله، اطلاعاتشان به سرقت رفته و سامانه‌های 45 درصد قربانیان نیز، پس از حمله، آلوده به بدافزار شده است.
گزارش نیوستار نشان می‌دهد، تجهیزات دور زدن سامانه‌های امنیتی مقابله با حملات DDoS نیز رشد 36 درصدی را در سال 2015 شاهد بوده‌اند.
همچنین هنک اسکورنی (Hank Skorny)، معاون نیوستار، با اشاره به مسأله امنیت اینترنت اشیا، گفت: " هک شدن تنها یکی از تجهیزات اینترنت اشیا، به معنای نفوذ به تمام شبکه سازمان است."  43 درصد شرکت‌هایی که در سال 2015 از اینترنت اشیا استفاده کرده‌اند، اطلاعاتشان به سرقت رفته است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.