about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ربات سورنا 4 معرفی شد

ربات سورنا 4 همزمان با هفته پژوهش و فناوری در دانشکده فنی دانشگاه تهران با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور معرفی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در روز گذشته همزمان با هفته پژوهش و فناوری در دانشکده فنی دانشگاه تهران و با حضور دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از ربات سورنا 4 رونمایی شد. این ربات انسان نمای ایرانی دارای قد 170 سانتی‌متر و 70 کیلوگرم وزن است. این ربات قادر است با سرعت 0.7 کیلومتر بر ساعت حرکت کند و از قابلیت دور درجا زدن بهره می‌برد. از سایر ویژگی‌های این ربات می‌توان به حرکت آنلاین به اطراف و حرکت دنده عقب اشاره کرد.

ربات ایرانی سورنا 4 قادر است بر روی سطوح ناهموار حرکت کرده و اگر با نوسان‌هایی مواجه شد، می‌تواند به تعادل برسد. این ربات می‌تواند حرکاتی چون شوت زدن، دست دادن، ادای احترام، بلند کردن و جابجایی اجسام را انجام دهد. این ربات انسان نما از ویژگی شناسایی 100 فرمان صوتی، قابلیت گفتاری و شنیداری، پاسخگویی به صورت تبدیل متن به گفتار، شناسایی 100 جسم مختلف و قدرت بینایی بهره می‌برد.

دکتر یوسفی، مجری این طرح در خصوص قابلیت‌های این ربات ایرانی عنوان کرد سورنا 4 از پوش ریکاوری برخوردار است و اگر با لغزش مواجه شود یا کسی آن را هل دهد، می‌تواند تعادل خود را حفظ کند. وی افزود طراحی و ساخت ربات سورنا 5 و 6 در برنامه است و نسل پنجم این ربات ایرانی از قابلیت‌های تکرارپذیری و سرعت بیشتری بهره خواهد بود. دکتر یوسفی تاکید کرد موتورها و عملگرها نسل چهارم این ربات تماما بومی بوده و به واسطه پیشرفت صنعت رباتیک کشور تولید شده‌اند. همچنین برای ساخت ربات‌های آموزشی با سرمایه‌گذاران مذاکره‌هایی را انجام داده‌ایم. گفتنی است نسل اول این ربات در سال 87، نسل دوم در سال 89 و نسل سوم در سال 94 معرفی شده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.