about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

ربات تحت تعقیب

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سال گذشته یکی از کارمندان شرکت فولکس‌واگن در آلمان توسط یک ربات کشته شد. رباتی که در خط تولید بود، کارگر را گرفت و فشار بسیار شدیدی به وی وارد کرد که باعث مرگ وی شد. البته این مرگ به خاطر یک خطای انسانی رخ داد.
هم‌اکنون نظریاتی بسیار وجود دارد که ربات‌ها در آینده، علیه انسان‌ها شورش کرده و نژاد آن‌ها را به خطر می‌اندازد. به‌تازگی اتفاقی مشابه در روسیه رخ داده است که بر خلاف اتفاق ذکر شده روند کمی متفاوتی دارد. ربانی به نام پروموبات (Promobot) موفق شد چنین صحنه‌ای از نافرمانی ربات‌ها در داستان‌های علمی و تخیلی را به وجود بیاورد. این ربات با فرار خود باعث شد تا ترافیک عظیمی در یکی از خیابان‌های شهر پرم روسیه (Perm) ایجاد شود.
مؤسس شرکت تولیدکننده در این مورد توضیح داد آن‌ها در حال آزمایش یک الگوریتم یادگیری حرکت خودکار روی پروموبات در یک زمین آزمایش بودند تا آن را در نسخه‌های بعدی ربات مذکور به کار ببرند. در پایان آزمایش مهندسان فراموش کردند تا در امنیتی را قفل کنند؛ همین موضوع باعث شد ربات اقدام به فرار کرده و به علت پایان عمر باتری در خیابان متوقف شود. شرکت تولیدکننده برای پیدا کردن این ربات 45 دقیقه زمان صرف کرد.
با دقت به تصویر زیر می‌توان مشاهده کرد؛ حتی بعد از ادعای شرکت مبنی بر پایان باتری ربات؛ صورت و صفحه‌نمایش وی هنوز فعال است. بلافاصله بعد از این حادثه، یک وبلاگ حرفه‌ای از آن ایجاد شد که تصاویر و ویدئوهای افرادی که با آن عکس گرفته‌اند در آن قرار داده شده است؛ اما هیچ‌یک از این فایل‌ها دارای متاداده نبوده و نمی‌توان زمان واقعی ثبت آن‌ها را تشخیص داد. از طرفی ویدئوی موجود از این ربات، به‌صورت خودکار در حساب کاربری یوتیوب وی قرار گرفته است که موضوع عجیبی به نظر می‌رسد.
پروموبات، یک ربات است که به‌عنوان منشی انسان‌ها توسعه داده شده و عده‌ای احتمال می‌دهند تمام این رخدادها تنها جنبه‌ای تبلیغاتی دارد. در هر صورت هنوز هیچ‌یک از نظریات مذکور در مورد تبلیغاتی یا واقعی بودن حادثه تایید نشده و نمی‌توان نظری قطعی در مورد علت اصلی این حادثه بیان کرد.

 

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/04/21 - 10:41- اروپا

هشدار آژانس سایبری چک درمورد تهدید دیپ‌سیک

آژانس امنیت سایبری چک هشدار داد که دیپ‌سیک تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می‌شود.

تقویت
1404/04/21 - 10:34- تروریسم سایبری

تقویت امنیت سایبری رژیم صهیونیستی با تشدید سرمایه‌گذاری آمریکا

بخش امنیت سایبری رژیم صهیونیستی به لطف سرمایه‌گذاری 40 درصدی شرکت‌های آمریکایی تقویت شده است.

افشای
1404/04/21 - 10:18- جنگ سایبری

افشای اطلاعات سربازان و افسران ارتش رژیم صهیونیستی

به گفته کارشناسان، هکرهای ایرانی اطلاعات سربازان و افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را فاش کردند.